تمامی راه‌های شریانی استان اردبیل باز بوده و تردد در آن جریان دارد

تمامی مسیرها باز و تردد در آن‌ها برقرار است. محور اسالم نیز به‌عنوان مسیر جایگزین پونل خلخال که از سمت گیلان مسدود است، همچنان باز است.
کد خبر: ۹۶۶۳۳۶۹
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
تمامی راه‌های شریانی استان اردبیل باز بوده و تردد در آن جریان دارد
آیدین هاشمی، معاون راهداری استان اردبیل، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردبیل، با اشاره به وضعیت راه‌های استان پس از بارش برف اخیر، اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی راهداران، تمامی راه‌های شریانی استان باز بوده و هیچ‌گونه مسدودی در این محورها وجود ندارد.
وی افزود: بیشترین میزان بارش برف در شهرستان خلخال و به‌ویژه در محور اسالم گزارش شده است، اما بااین‌وجود، این محور و سایر راه‌های اصلی و فرعی استان از ابتدای بارش‌ها تاکنون باز بوده و تردد در آن‌ها بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.
انجام عملیات نمک‌پاشی و برف‌روبی در محورهای اصلیهاشمی همچنین از انجام عملیات نمک‌پاشی و برف‌روبی در محورهای اصلی شهرستان‌های سرعین، نمین، نیر، گرمی، مشکین‌شهر و کوثر از روز گذشته تاکنون خبر داد و گفت: راهداران به طور مداوم در حال تلاش برای حفظ ایمنی تردد در این محورها هستند.
معاون راهداری استان اردبیل در خصوص وضعیت راه‌های روستایی نیز تصریح کرد: تا روز گذشته تمامی راه‌های روستایی بازگشایی شده بودند و خوشبختانه از دیروز تا به امروز نیز هیچ‌گونه مسدودی در این راه‌ها گزارش نشده است. همکاران ما همچنان در حال گشت‌زنی و آماده‌باش هستند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، به‌سرعت اقدام نمایند.محور پونل - خلخال از سمت استان گیلان مسدود استوی با اشاره به مسدود بودن محور پونل خلخال از سمت استان گیلان، یادآور شد: این انسداد مربوط به حوزه استحفاظی استان گیلان است و خوشبختانه محور اسالم به‌عنوان مسیر جایگزین این محور، باز بوده و تردد از آن جریان دارد و از این بابت مشکلی برای ترددکنندگان وجود ندارد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار