به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- حسن یعقوبی اظهار داشت: با پیگیری های چهار ساله اداره کل اوقاف و امورخیریه در اداره کل ثبت اسناد استان و تلاش مستمر اداره اجرایی شهرستان زابل، سند مالکیت تک برگی بنفش اداره اوقاف و امور خیریه زابل به مساحت 491 مترمربع اخذ شد و در اسرع وقت نسبت به بارگذاری این سند در سامانه سدا اقدام خواهد شد.
وی در خصوص اخذ اسناد مالکیت مساجد و موقوفات استان گفت: در دی ماه امسال یک سند مالکیت تک برگی در شهرستان زاهدان و دو سند مربوط به دو موقوفه منفعتی و انتفاعی در شهرستان زابل اخذ شد.
وی از تمدید قرارداد اجاره 23 رقبه در شهرستان زاهدان و دو رقبه از موقوفات شهرستان زابل خبر داد و تصریح کرد: در دی ماه امسال 10 شناسه ملی برای مساجد و موقوفات استان اخذ شد که از این تعداد 8 شناسه مربوط به موقوفات شهرستان ایرانشهر و 2 شناسه مربوط به مساجد شهرستان زابل می باشد.
رئیس اداره اوقافی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان در انتها از برگزاری 3 نشست با ادارات ثبت اسناد و بنیاد مسکن شهرستان ایرانشهر و ثبت چهار دادخواست جدید مبنی بر تخلیه موقوفات ویک مورد اجرای تخلیه در شهرستان زاهدان خبر داد.