همایش فجر مهربانی؛

افتتاح ۳۳۰ پروژه محرومیت زدایی در خراسان رضوی

معاون قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت :اجرای ۳۳۰ پروژه محرومیت زدایی در خراسان رضوی در حال اجرا است.
کد خبر: ۹۶۶۴۲۸۳
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

بودجه و اولویت‌های پروژه‌ها

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، سید ضیاءالدین حزنی معاون قرارگاه محرومیت زدایی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره میزان بودجه اختصاص یافته به این پروژه‌ها توضیح داد: “سپاه پاسداران وظیفه خود می‌داند که در مناطق مرزی، مناطق محروم و حساس کشور با اولویت به اجرای پروژه‌های متنوع بپردازد.” این پروژه‌ها شامل تسهیل ازدواج، تامین آب، ساخت جاده، ایجاد امنیت و اشتغال‌زایی هستند.

رفع نیازمندی‌های مردم و بهزیستی

این مقام مسئول تاکید کرد که تمام نیازهای بهزیستی و کمیته امداد استان و جامعه هدف آنها از جمله معلولین، رفع شده است. وی افزود: “امیدواریم تمامی مسئولان جمهوری اسلامی وظایف خود را نسبت به مردم و مستضعفین به خوبی انجام دهند.”

عدم تبلیغات کافی و اطلاع‌رسانی

با اظهار اینکه تاکنون ۸ میلیارد تومان برای تهیه ویلچرهای برقی اختصاص یافته است، معاون قرارگاه گفت: “برای اطلاع‌رسانی بهتر از اقدامات، نیاز به همکاری خیرین داریم.”

این پروژه‌ها تا پایان هفته آینده تکمیل خواهند شد و به بهره‌برداری خواهند رسید. وی در پایان از تمامی مسئولان و خیرینی که در انجام این پروژه‌ها همکاری داشته‌اند، سپاسگزاری کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار