۱۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 31 May 2025
16:55
کد خبر : 9664459
۱۱:۲۶

۱۴۰۳/۱۱/۱۴

تضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی است

نماینده سابق مردم بیرجند در مجلس گفت: تضعیف ارزش‌های دینی، خدشه‌دار شدن وحدت ملی و بی‌توجهی به رهنمودهای امامین انقلاب، سه عامل اصلی تهدید انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نصرآباد.  سی و پنجمین یادواره ۲۱ شهید روستای مؤمن آباد بخش نصرآباد این شهرستان هم‌زمان با چهل و ششمین طلیعه فجر انقلاب با حضور خانواده معزز شهدا، ایثارگران، ائمه جمعه، مسئولان اجرایی، فرماندهان نظامی، انتظامی و اقشار مختلف مردم در مسجد ۱۴ معصوم(ع) این روستا با شکوه خاصی برگزار شد.

تضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی است

حسین خسروی با تبریک دهه فجر و موالید شعبان المعظم با انتقاد از وضعیت موجود، نسبت به آینده انقلاب اسلامی با استناد به آموزه‌های دینی و وصایای شهدا و امام راحل؛ تضعیف ارزش‌های دینی، خدشه‌دار شدن وحدت ملی و بی‌توجهی به رهنمودهای امامین انقلاب را سه عامل اصلی تهدید انقلاب اسلامی دانست.

تضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی است

وی با تأکید بر اهمیت حفظ ارزش‌های دینی، گفت: اگر عامل پیروزی انقلاب، یعنی آموزه‌های دینی، توسط دشمن یا حتی خودمان تضعیف شود، شکست حتمی است.

وی در ادامه، به کم‌رنگ شدن نمازهای جماعت و جمعه در جامعه اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از تضعیف مسائل دینی دانست و نسبت به رواج بی‌بندوباری و بی‌اخلاقی در جامعه هشدار داد و گفت: دشمنان ما با ترویج فساد و فحشا، قصد دارند جوانان ما را از ارزش‌های دینی دور کنند.این کارشناس مسائل سیاسی، وحدت ملی را دومین رکن اساسی برای حفظ انقلاب برشمرد و گفت: از تهمت‌زنی و اظهارنظرهای برخی افراد در ایجاد شکاف بین جامعه خیلی نگرانم، چرا که این مسائل باعث جسور شدن دشمنان ما و تضعیف بدنه مردم انقلابی می‌شود.

تضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی استتضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی است

وی با اشاره به سخنان یکی از مسئولان سیاست خارجی کشور در سوئیس، نسبت به وجود تندروها در حاکمیت هشدار داد و گفت: این سخنان نشان می‌دهد که برخی افراد، منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می‌دهند.

خسروی همچنین از بی‌توجهی به مشکلات مردم و عدم پاسخگویی مسئولان انتقاد کرد و افزود: مردم از تبعیض و بی‌عدالتی خسته شده‌اند و اگر صدای آنها شنیده نشود، ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری داشته باشد.تضعیف دین، تهدیدی برای وحدت ملی است

خسروی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت توجه به رهنمودهای رهبری اشاره و تصریح کرد: بزرگترین خیانت، عدم توجه به رهبری است. ما باید مانند حاج قاسم سلیمانی، مطیع رهبر باشیم و دستورات ایشان را اجرا کنیم. وی با اشاره به برخی از مشکلات موجود در کشور، از جمله فساد و تبعیض، ابزارکرد: این مشکلات نشان می‌دهد که برخی از مسئولان، به جای خدمت به مردم، به دنبال منافع خود هستند.این کارشناس سیاسی در پایان سخنان خود، از مردم خواست که نسبت به مسائل دینی، وحدت ملی و رهنمودهای رهبری حساس باشند و در برابر تهدیدها ایستادگی کنند. خسروی گفت: ما باید با هوشیاری و بصیرت، توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم و نگذاریم انقلاب به دست نااهلان بیفتد.

خبرنگاران/مهدی حسینی / مهدی جباری / امیرحسین رحمتی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید