به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان باوی ،این همایش با حضور فرماندار ، ائمه جمعه شهرستان ، جانشین ناحیه بسیج باوی ، سید محسن موسوی زاده نماینده مردم شریف اهواز ، باوی ، کارون ، حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در شهر ملاثانی برگزار شد
حجتالاسلام والمسلمین خضیراوی در سخنان خود ضمن تبریک دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه گفتند:اصناف و بازاریان در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم نقش انکار ناپذیری دارند.
خضیراوی افزود:حضور تاثیرگذار اصناف و بازاریان در شکلگیری انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و در حال حاضر نیز نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور بر عهده دارند.
سید محسن البرزی فرماندار باوی نیز در در ابتدای این همایش فرارسیدن اعیاد شعبانیه و آغاز ایام الله دهه فجر را تبریک گفت و افزود: در پیروزی انقلاب اسلامی هسته اول بازاریان قدیمی و ریشه داری بودند که بسیار نقش پررنگ و اثرگذار و غیر قابل انکار داشتند لذا امروز همزمان با آغاز دهه فجر لازم به ذکر است این پشتیبانی عملیاتی برای انقلاب از بازار شروع شد .
البرزی همچنین به نقش بازاریان در حوزه اقتصاد اشاره داشت و گفت : نقش بازار در توسعه اقتصادی مهم و بس بیبدیل است که انتظار میرود با در نظر گرفتن رضایتمندی جامعه نسبت به بازار تأثیر بسزای داین بخش بزرگ اقتصادی درک شود .
وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم در مقیاس شهرستان در گرو اسلامی و انسانی در راستای ایجاد رضایت حرکت شود.
در پایانهمایش از اصناف وکسبه شهرستان با اهدای لوح و جوایزتقدیر بعمل آمد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|