خبرهای داغ:
احمدوند خبر داد

اتمام ۲۲ هزار و ۳۵۰ پروژه مقاوم‌سازی مسکن در روستاهای نهاوند

همدان-فرماندار نهاوند به تلاش‌های دولت در حوزه مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی اشاره کرد و گفت: در شهرستان نهاوند، ۲۲ هزار و ۳۵۰ پروژه مقاوم‌سازی مسکن در روستاها به اتمام رسیده است.
کد خبر: ۹۶۶۶۲۵۰
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹
اتمام ۲۲ هزار و ۳۵۰ پروژه مقاوم‌سازی مسکن در روستاهای نهاوند

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، ضرغام احمدوند در مراسم غبارروبی گلزار شهدای آستان مقدس شاهزاده محمد و علی (ع) نهاوند ضمن تجلیل از مقام والای شهدا اظهار کرد: در بحث موضوعات فرهنگی، هر روز شاهد پیشرفت‌هایی در شهر و روستاهای نهاوند هستیم که این امر مرهون تلاش‌های تمامی دست‌اندرکاران و همراهی مردم است.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی گفت: سال گذشته، پروژه پارک نوح‌آوند با کلنگ‌زنی آغاز شد و امسال به بهره‌برداری رسید، این پروژه یکی از دستاوردهای مهم ما در توسعه زیرساخت‌های شهری است که فضای مناسبی را برای رفاه و تفریح شهروندان فراهم می‌کند.

فرماندار نهاوند به تلاش‌های دولت در حوزه مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی اشاره و عنوان کرد: در شهرستان نهاوند، ۲۲ هزار و ۳۵۰ پروژه مقاوم‌سازی مسکن در روستاها به اتمام رسیده است، این پروژه‌ها نه تنها به بهبود کیفیت مسکن روستاییان کمک کرده، بلکه امنیت و آرامش خاطر بیشتری را برای آنان به ارمغان آورده است.

وی خاطرنشان کرد: دهه فجر امسال از اهمیت ویژه‌ای برای شهرستان نهاوند برخوردار است، ما در نظر داریم تا با اجرای پروژه‌های متعدد و گسترش برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، نقش موثری در پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی ایفا کنیم و به خواسته‌های مردم فهیم نهاوند پاسخ مثبتی بدهیم.

احمدوند با تاکید بر اهمیت خدمات‌رسانی به مردم، گفت: ما با همراهی مردم و همت مسئولین، در راستای توسعه پایدار و متوازن شهرستان نهاوند گام برمی‌داریم و امید داریم که با اجرای این طرح‌ها، شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر نهاوند عزیز باشیم.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار