خبرهای داغ:

کاروان راهیان نور میانه عازم مناطق عملیاتی جنوب شد

تبریز- ۳۰۰ نفر از اقشار مختلف بسیج علی الخصوص جوانان و نوجوانان دهه ۸۰ در قالب ۶ اتوبوس با بدرقه مسئولان شهرستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
کد خبر: ۹۶۶۶۵۵۴
|
۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۲

 به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی،  فرمانده سپاه میانه گفت: ۳۰۰ نفر از اقشار مختلف بسیج  میانه و بخش‌های تابع در قالب ۳اتوبوس برادر و ۳اتوبوس خواهر به مدت ۵ روز عازم راهیان نور جنوب شدند.

 محمد بیرامی با اشاره برنامه های این سفر اظهار کرد: زائرین علاوه بر بازدید از یادمان های هشت سال دفاع مقدس و نمایشگاه های ویژه از دستاوردهای انقلاب در قالب راهیان پیشرفت و همچنین از آثار تاریخی این مناطق نیز دیدن خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: راهیان نور جنوب فرصتی برای تجدید پیمان با آرمان های شهدا و تجدید میثاق با آنهاست و این حرکت معنوی پیام آور این ارزش هاست تا زائران این سرزمین با فرهنگ جهاد، شهادت و ایثار بیشتر آشنا شوند. 

ارسال نظرات
آخرین اخبار