قهرمان تیراندازی المپیک: ارتباط خاصی با شهید ابراهیم هادی دارم/ کاش زودتر پیکر ایشان پیدا شود
جواد فروغی در مراسم کاروان راهیان نور جامعه ورزش کشور با بیان اینکه ارتباط خاصی بین او و این شهید وجود دارد، گفت: احساس میکنم شهید هادی مرا به اینجا دعوت کرده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج ورزشکاران، جواد فروغی دارنده مدال طلای المپیک 2020 توکیو در حاشیه مراسم کاروان راهیان نور جامعه ورزش کشور در یادمان شهید ابراهیم هادی در کانال کمیل، اظهارکرد: از صمیم قلب خوشحالم که به اینجا دعوت شدم زیر ارتباط خاصی بین من و شهید ابراهیم هادی است. از زمانی که فقط تصویر این شهید را در خیابان دیدم تا وقتی توفیق حاصل شد تا کتابی از شهید هادی را بخوانم، به روح پهلوانی، ایثار، فداکاری و اخلاص او پی بردم.
او ادامه داد: امروز به معنای واقعی احساس میکنم شهید ابراهیم هادی من را به اینجا دعوت کرده است و دوست دارم زودتری پیکر ایشان پیدا شود.
فروغی گفت: امروز ورزشکارانی این جا هستند که یک وجه از وجوه زندگی شان ورزش بوده و امیدوارم حضور در اینجا برای ما ورزشکاران درس شود و از شخصیت شهید هادی درس بگیریم.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار