خبرهای داغ:

بیانیه پایانی مجمع سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور

کد خبر: ۹۶۶۶۷۶۰
|
۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷

بیانیه پایانی مجمع سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور

 

بسمه تعالی
بیانیه پایانی مجمع سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور
«مفاخر ما ایلات و عشایر ما بودند.» امام خمینی (ره)
«عشایر ما در هر نقطه‌ای که هستند پاسدار ملیت، پاسدار دین، طرفدار روحانیون و علاقه‌مند به مبانی اسلامی و سنت‌های بومی این کشور بوده‌اند.» حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)
«باید در احساس و نگرش ما به جامعه عشایری، هیچ تفاوتی با جوامع دیگر شهری و روستایی وجود نداشته باشد. احساس ما از نظر کلی باید این باشد.» حضرت امام خانه‌ای (مدظله العالی)
سلام به ساحت آخرین ذخیره الهی حضرت بقیه الله الاعظم ارواحناله الفدا و درود به ارواح مطهر شهدا و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرزوی صحت و سلامتی و توفیق روزافزون حضرت امام خامنه‌ای عزیز و گرامیداشت یاد و خاطره یازده هزار و دویست شهید جامعه عشایری و سلام بر عشایر عزیز این دژ مستحکم ایران اسلامی که امامشان آنان را ذخایر نامیدند و مرادشان آنان را پاسدار ملیت و دین و سنت بومی کشور نام نهادند. عشایر ایران زمین که در رنگین کمانی از اقوام مختلف و مذاهب متنوع می‌باشند، بی تردید در طول تاریخ بیشترین رشادت‌ها و فداکاری‌ها و ایثارگری‌هایی را داشته و دارند. آنگونه که حضرت امام خامنه‌ای عزیز می‌فرمایند: «عشایر در همه جای کشور از لحاظ شجاعت و فداکاری و شهامت جزء بهترین افراد مردمند. هیچکس شک ندارد که عشایر در راه اسلام و وطن اسلامی فداکاری کردند. هر کس این را منکر شود، منکر واضحات شده است.»
جامعه عشایری یکی از ساختار‌های کهن در جامعه ایرانی می‌باشد؛ که در طول تاریخ منشاء اثر بوده و خدمات موثری را به کشور ارائه نموده است. استکبارستیزی و مقابله با استعمار و مبارزه با رژیم پهلوی از جمله سوابق درخشان عشایر عزیز می‌باشد. تعلق خاطر به اسلام عزیز و ارادت به اهل بیت (علیهم اسلام) فصل مشترک اقوام و عشایر ایران زمین از اقوام مختلف و مذاهب متنوع می‌باشد. دوران هشت سال دفاع مقدس اوج افتخار جامعه عشایری است تا جایی که تعداد زیادی از فرماندهان بنام دوران دفاع مقدس برخاسته از جامعه عشایری بوده‌اند و بیش از یازده هزار و دویست شهید جامعه عشایری سند محکمی بر تایید این ادعاست. اکنون نیز در گام دوم انقلاب اسلامی جامعه عشایری آمادگی دارد تا در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی، رسالت تاریخی خود را به سر انجام برساند.
با استعانت ار درگاه احدیت و همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه مجمع سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ بهمن ماه در تهران برگزار گردید. ما شرکت کنندگان در مجمع ضمن تشکر از تمامی برگزارکنندگان حمایت همه جانبه خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و تبعیت خویش از مقام معظم فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را اعلام می‌داریم و دوشادوش همه مردم عزیز ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شرکت خواهیم نمود.
بدینوسیله بند‌های بیانیه پایانی مجمع سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور را اعلام نموده و از همه مسئولین استدعا داریم ما را در تحقق این بیانیه حمایت و همراهی نمایند.
۱-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور به نمایندگی از جامعه عشایری ایران اسلامی ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و تبعیت از فرامین فرمانده معظم کل قوا، درخواست شرفیابی به محضر امام و فرمانده مان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را داریم تا با بهره گیری از محضر معظم له با عزمی راسخ‌تر از گذشته و انگیزه‌ای بیشتر از قبل در مسیر جامعه پردازی و تمدن سازی تلاش نماییم.
۲-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی درخواست داریم تا ماده ۵۱ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران که سازمان امور عشایر به عنوان متولی جامعه عشایری در آن حذف می‌گردد را با تغییر، مانع از حذف آن سازمان گردد.
۳-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور با درک صحیح از شرایط منطقه و تحولات جهانی ضمن حمایت از جبهه مقاومت و با تکیه بر تجارب تاریخی اتحاد عشایر، تشکیل اتحادیه بین المللی عشایر جهان اسلام را که به تدبیر سردار ریاست محترم سازمان بسیج مستضعفین، مراحل شکل گیری آن آغار گردیده است را فرصت مناسبی برای همگرایی و هم افزایی و تعامل و استفاده از تجارب یکدیگر در جغرافیای جهان اسلام و مقابله با دشمنان جهان اسلام و بالاخص رژیم سفاک و کودک کش صهیونیستی می‌دانیم.
۴-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور ضمن تشکر از همه مسئولین در قوای مختلف مجریه، مقننه، قضاییه و نیرو‌های مسلح و نهاد‌های انقلاب اسلامی، استدعا داریم در حل مسائل و مشکلات و تحقق مطالبات و عملی شدن راهکار‌های جمع بندی شده توسط کارگروه‌های تخصصی عشایر همیشه در صحنه یاری نمایند.
۵-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور ضمن تشکر از همه نیرو‌های مسلح و فرماندهان عزیز نیرو‌های مسلح این دژ‌های مستحکم مردم و مایه عزت دین، آمادگی کامل برای جانفشانی در مسیر آرمان‌های اسلام و امامین انقلاب اعلام می‌داریم و از فرماندهان محترم سپاه استدعا داریم تا در تقویت، توسعه، تجهیز، اعتبار، ساختار و سازمان رده‌های بسیج جامعه عشایری بصورت ویژه حمایت نمایند. تقویت زمینه‌های حضور و ظهور و آمادگی رزمی و دفاعی عشایر عزیز در قالب گردان‌های عملیاتی رزمی عشایر هم از بعد دفاعی و هم در بعد امنیتی از جمله انتظارات جامعه عشایری است.
۶-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور همه توان و همت خود را جهت عملیاتی شدن و تحقق سند راهبردی اعتلای بسیج جامعه عشایری کشور بکار خواهیم بست و ضمن تشکر از تعدادی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که در مجمع شرکت نمودند، انتظار داریم به منظور تحقق سند اعتلای بسیج جامعه عشایری کشور که برگرفته از فرمان اعتلای بسیج فرمانده معظم کل قوا می‌باشد، اختصاص ردیف بودجه‌ای برای بسیج جامعه عشایری را مصوب نموده تا زمینه ساز خدمات رسانی بهتر در عرصه‌های زیرساخت، محرومیت زدایی، تولید، اشتغال، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی اجتماعی، دفاعی امنیتی، آموزش و بهداشت به عشایر عزیز مهیا گردد.
۷-ما سران و معتمدین ایلات و طوایف جامعه عشایری کشور ضمن تقدیر و تشکر از همه برگزار کنندگان، مدعوین و مسئولین لشگری و کشوری شرکت کننده در مجمع درخواست داریم با توجه به اینکه در کارگروه‌های تخصصی ۱۴ گانه مهمترین موضوعات، مسائل و مطالبات و راهکار‌های مرتبط با جامعه عشایری کشور ۱۴۲ مولفه اساسی احصاء گردیده است و مهمترین آنها به پیوست بیانیه می‌باشد، در تحقق این مولفه‌ها عشایر عزیز را یاری نمایید.

«و آخر دعوانا ان الحمد الله رب العالمین»
۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار