![](/files/fa/news/1403/11/20/5099309_382.jpg)
قنبری، مسئول بسیج فولاد اکسین، با صدور پیامی از کارکنان و خانوادههای آنها دعوت کرد تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه شرکت کنند.
او در این پیام اظهار داشت: ما بسیجیان فولاد اکسین همراه با خانوادههایمان در این راهپیمایی بزرگ حضور خواهیم داشت و از عموم مردم استان خوزستان، به ویژه مردم خونگرم و شهیدپرور این خطه، نیز دعوت میکنیم تا با حضوری پرشور، حماسهای دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت کنند.
قنبری با تقدیر از روحیه انقلابی و مقاومت مردم خوزستان، افزود: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نه تنها نشاندهنده وفاداری آنها به آرمانهای انقلاب اسلامی است، بلکه پیام روشنی به دشمنان نظام است که ملت ایران همچنان متحد و استوار در مسیر انقلاب گام برمیدارند.
او همچنین از مردم خونگرم و شهیدپرور استان خوزستان خواست تا با حضور خود در این مراسم، حماسهای دیگر خلق کنند.