به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان، حجتالاسلام والمسلمین احسان الله محمدی، شامگاه شنبه در یادواره ۴۴ شهید بقعه امامزاده صالح غازیان انزلی، مسجد را پایگاه و سنگر اصلی اجتماع و انسجام بیان کرد و گفت مسئولین انقلاب باید مسجد را محل عبادت و خدمت به مردم قرار دهند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان، با اشاره به اهمیت خدمت به مردم به عنوان جهاد تبیین واقعی افزود: خدمت به مردم و رفع گرفتاریهای آنان از بهترین عبادتهاست.
وی با بیان اینکه ما به شهدا بدهکار هستیم گفت: بهترین راه مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم و رفع گرفتاریهاست.
حجتالاسلام والمسلمین با بیان اینکه جهاد تبیین محدود به سخنرانی نیست گفت: جهاد تبیین ؛توجیه و آگاهی نزدیکان و خدمت به مردم است.
وی اضافه کرد:جهاد تبیین مسئولین، خدمت صادقانه برای مردم است و مسئولان باید همیشه به فکر مردم باشند و مشکلات آنها را پیگیری کنند.
حجت الاسلام محمدی در راستای تحقق آرمانهای شهدا و امام راحل (ره) اظهار کرد:مسئولان باید با تعهد به ارزشهای انقلاب و خدمت بیمنت به مردم، نقش خود را بهعنوان سربازان حقیقی انقلاب ایفا کنند.