خبرهای داغ:
مصاحبه با جوان بروجردی به مناسبت روز جوان:

ورزشکار قهرمان بروجردی: رمز قهرمانی من توسل به اهل بیت (ع) بود

ورزشکار قهرمان بروجردی: رمز قهرمانی من توسل به اهل بیت (ع) بود
ورزشکار بروجردی، رمز قهرمانی خود را توسل به ائمه اطهار (ع) و اهل بیت (ع)دانست .
کد خبر: ۹۶۶۷۰۸۶
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، توسل به پیشوایان معصوم (ع) آثار بسیار مفیدی را به همراه دارد که شکوفایی استعدادها، رسیدن به مقامات بلند معنوی، دوری از گناه و دارا شدن روحی خاضع در برابر خدا را می‌توان از اثرات آن برشمرد.

یازدهم شعبان‌المعظم، سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و سرور جوانان اهل بهشت، به‌عنوان روز جوان نامگذاری شده که بهترین الگوی عملی برای این قشر در رسیدن به قله‌های عزت، سعادت و هویت یک جوان مسلمان در تراز انقلاب اسلامی است.

سرمایه اصلی هر کشوری جوانان هستند که باید زمینه رشد و سعادت آنها بنحو مناسب فراهم شود. تبیین مولفه‌های هویتی جوانان با پیروی از منش حضرت علی‌اکبر (ع) به دلیل جنگ فرهنگی دشمن موضوع بسیار مهمی است برای جوانان ضروری است.

در آستانه یازدهم شعبان، سالروز میلاد باسعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان گفتگویی با ورزشکار بسیجی از شهرستان بروجرد داشتیم.

سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و در چه رشته ورزشی حائز رتبه شدید؟

 محمد‌صالح صارمی هستم، به مدت ۸ سال است است که در رشته ورزشی کشتی آزاد را شروع کرده‌ام و رتبه‌های برتری هم در این رشته کسب کردم.

چرا از بین رشته‌های ورزشی کشتی را انتخاب کردید؟ 

از دوران کودکی به این ورزش علاقه زیادی داشتم و همیشه به همراه دوستانم برای سلامت روحی و جسمی ورزش می‌کردیم

چه رتبه‌هایی در رشته کشتی آزاد کسب کردید؟

سال ۹۹ در رده نوجوانان و مسابقات غرب کشور رتبه اول، سال ۱۴۰۱ در رده نوجوانان مرحله استانی رتبه اول،سال ۱۴۰۲ در رده نوجوانان ۶۸ کیلوگرم جوانان مقام دوم کشوری را کسب کردم، همچنین سهمیه جهانی هم گرفتم اما بدلیل آسیبی که به کتفم وارد شد انصراف دادم.

با توجه به آسیبی که به شما وارد شده و نمی‌توانید بصورت حرفه‌ای کشتی را دنبال کنید چه برنامه‌ای دارید؟ آیا باز هم ورزش را دنبال می‌کنید؟

بله، در مجموعه بسیج خردسالان و نوجوانانی هستند که آنها را از تجربه خودم بهره‌مند می‌کنم زیرا موفقیت هر یک از ما موفقیت و سربلندی کشور است. در رشته بوکس آموزش می‌دهم و همیشه خداوند را بابت تک‌تک لحظه‌ها و نعمت هایی که داده است شکر می‌کنم.

به عنوان یک جوان ورزشکار چه توصیه‌ای برای جوانانی دارید که به رشته ورزشی شما علاقمند هستید؟ 

این توصیه را نه فقط برای جوانانی که به ورزش علاقه دارند، بلکه برای هر جوانی می‌گویم که می‌خواهد کاری را شروع کند.جوانان به نیابت از اهل بیت (ع) کار و حرفه خود را شروع کنند و همیشه اهل بیت را در مراحل زندگی خود حتی موقع شکست یاد کنند زیرا هیچ چیز از نظر خدا پنهان نیست و هر اتفاقی قطعا حکمتی از جانب او دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار