۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
14:25
۱۷:۳۳

۱۴۰۳/۱۱/۲۱

اعزام کاروان راهیان نور دانشجویی خواهران دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان به مناطق عملیاتی جنوب

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: 150 نفر از دانشجویان خواهر از مراکز 10گانه دانشگاه در سراسر استان، امروز به اردوی راهیان نور «بازدید از مناطق عملیاتی جنوب» اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان -  ابوالفضل توسلی اظهار داشت: از اعزام کاروان دانشجویی خواهران دانشگاه پیام نور در مراکز 10گانه استان به سفر معنوی راهیان نور خبر داد و افزود: این اقدام فرهنگی همزمان با چهل و ششمین فجر بهار انقلاب اسلامی، با هدف تجديد ميثاق با آرمان‌های شهدا، مرور تاريخ دوران دفاع مقدس و بازديد از مناطق عملياتی جنوب، انجام شد.

وی با بیان اینکه دهه فجر فرصتی مناسب برای اشاعه فرهنگ شهادت و دفاع مقدس در قالب جهاد تبیین است، بیان کرد: کاروان های دانشجویی راهیان نور باید با الهام از فرهنگ غنی ایثار و شهادت، خود از مروجان فرهنگ ایثار و شهادت باشند و به عنوان رابطان معنوی این جریان ناب، اندیشه های اسلامی را در جامعه ترویج دهند.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان ادامه داد: به همین منظور در قالب چهار دستگاه اتوبوس150 نفر از دانشجویان خواهر از مراکز 10گانه دانشگاه در سراسر استان، به اردوی راهیان نور «بازدید از مناطق عملیاتی جنوب» اعزام شدند.

وی اظهار کرد: بازدید از مناطق جنگی، خاطره گویی توسط چهره های موثر دفاع مقدس، روایتگری در حوزه جهاد تبیین و سایر برنامه های معنوی از جمله اقدامات پیش بینی شده برای دانشجویان به شمار می‌رود.

توسلی تاکید کرد:  همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند باید حماسه‌ شگفت‌آور هشت سال دفاع مقدس که ملت ایران توانست با دست خالی و با توکل بر خدا در برابر یک تهاجم گسترده‌ بین‌المللی بایستد و موفق و پیروز بیرون بیاید، برای نسل جوان کنونی و نسل‌های آینده شناسانده شود تا آنان با شناخت عظمت و توانایی‌های این ملت، راه گذشتگان را با احساس امید و عزت ادامه دهند.

وی حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را بسیار ارزشمند و تاثیرگذار دانست و گفت: امیدواریم زائران پس از بازگشت از این سفر به عنوان سفیران فرهنگی لایق و شایسته بتوانند گوشه‌ای از عظمت این مناطق را روایتگری کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید