خبرهای داغ:

نهاوند، بهشت ناشناخته ایران در کانون توجه گردشگران

همدان-«نهاوند؛ بهشت ناشناخته ایران در کانون توجه گردشگران» در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران،  به زیبایی توجه به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی این شهرستان را منعکس می‌کند.
کد خبر: ۹۶۶۷۹۲۹
|
۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵
نهاوند، بهشت ناشناخته ایران در کانون توجه گردشگران

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهرداری نهاوند با حضور پررنگ خود در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی و طبیعی این شهرستان را به نمایش گذاشت، این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای معرفی جاذبه‌های گردشگری کشور به شمار می‌رود و نهاوند در این رویداد توانست توجه بسیاری از بازدیدکنندگان و فعالان صنعت گردشگری را به خود جلب کند.

غرفه نهاوند، که در این نمایشگاه طراحی شده، به معرفی جاذبه‌های تاریخی این شهرستان پرداخته و در کنار آن، آثار صنایع‌دستی و هنرهای محلی منطقه را به نمایش گذاشته شده است.

شهرداری نهاوند با طراحی ویژه غرفه خود، جاذبه‌های طبیعی همچون منابع آبی، کوه‌ها، و فضای سبز بی‌نظیر شهرستان را به نمایش گذاشت و با ارائه اطلاعاتی جامع، بازدیدکنندگان را به کشف زیبایی‌های این منطقه دعوت کرده است.

در کنار این نمایشگاه، مقامات ارشد شهری و استانی نیز از غرفه نهاوند بازدید کرده و حمایت‌های خود را از طرح‌های توسعه‌ای شهرداری در زمینه گردشگری اعلام کردند، این بازدیدها باعث شده تا غرفه نهاوند به یکی از پربازدیدترین و پرطرفدارترین بخش‌های نمایشگاه تبدیل شود.

«نهاوند؛ بهشت ناشناخته ایران در کانون توجه گردشگران»  به زیبایی توجه به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی این شهرستان را منعکس می‌کند و از یک سو به معرفی پتانسیل‌های گردشگری و از سوی دیگر به توجه مسئولان و مقامات به توسعه این صنعت اشاره دارد.

 بازدید از این نمایشگاه همچنان ادامه دارد و علاقه‌مندان به گردشگری و فرهنگ ایران‌زمین می‌توانند از غرفه شهرداری نهاوند دیدن کنند تا با زیبایی‌ها و جاذبه‌های این شهرستان آشنا شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار