
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خرمشهر،به مناسبت میلاد امام مهدی(عج)، جشن باشکوهی با برنامه های متنوع در مهد و پیش دبستانی قرآنی بهشت کودک،پایگاه حاجی شاه حوزه حضرت فاطمه الزهرا)س(خرمشهر، در حسینیه برگزار گردید.
در این جشن، کودکان به صورت زیبایی در لباسهای محلی حاضر شدند و با اجرای رسم سنتی گرگیعان، فضای شاد و دلنشینی را خلق کردند.
مولودی به مناسبت نیمه شعبان نیز با همکاری کودکان در حسینیه برپا شد. فضای باز این حسینیه نه تنها به کودکان امکان داد تا به راحتی بازی کنند، بلکه مادران نیز در کنار فرزندان خود این جشن را جشن گرفتند و خاطرهای زیبا در ذهن آنان ایجاد شد.
مراسم شامل قصهگویی توسط مربی مهد به مناسبت نیمه شعبان و همچنین حلقه قرآنی بود که برای آشنایی بیشتر کودکان با معارف دینی و قرآن کریم ترتیب داده و به کودکان جوایزی اهدا شد.
این جشن به دلیل فضای شاد و مثبت خود، لحظاتی خوشایند برای کودکان و خانوادههایشان رقم زد.