
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه : حجت الاسلام والمسلمین سيد فخرالدین موسوی صالحی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج ایذه با تبریک سالروز میلاد قطب عالم امکان مهدی موعود(عج)گفت: بر اساس گزارشات رسیده از جای جای شهر ایذه، مساجد، محلات و بازار شهر ایذه در سالروز این ولادت خجسته و مبارک با برپایی مراسمات، نورافشانی در شب میلاد، برپایی موکب و پخش شیرینی این اتفاق مبارک را جشن گرفتند.
موسوی صالحی افزود: بر خلاف آنچه بدخواهان و کینه توزان می گویند مردم ولایتمدار شهرستان ایذه به تبعیت از ولایت همچنان عشق و ارادت و دلدادگی خود را به نظام و انقلاب و ولایت همواره نشان داده که نمونه آن ایثارگری و تقدیم ۳۲۰ شهید در راه انقلاب در دوران دفاع مقدس بود.
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج ایذه خاطر نشان کرد در همه برهه ها و حوادث انقلاب و ایام ولادت و شهادت اهلبیت سلام الله علیهم در اقصی نقاط شهرستان در شهر و روستا مراسمات و مجالس متناسب با آن برگزار می شود و نمونه بارز آن مراسمات است که در ایام نیمه شعبان سالروز ولادت باسعادت حضرت امام عصر ارواحنا فداه در جای جای این شهرستان در حال برپایی است و امیدواریم که دعای خیر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بدرقه راه این مردم شریف و نجیب باشد و از گزند آفات آخرالزمان همه عزیزان ما را مصون بدارد.