۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
07:23
۰۹:۳۹

۱۴۰۳/۱۱/۲۹

ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی و آغاز پل آقاباقر در سال آینده

شهردار اردبیل گفت: سال آینده اولویت تکمیل پروژه‌ها ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی و آغاز احداث پل آقاباقر با سرعت بیشتر خواهد بود.

ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی و آغاز پل آقاباقر در سال آینده

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، محمود صفری عصر یکشنبه در جریان بازدید جامعه مطالبه‌گران اردبیل از طرح‌های عمرانی شهر اردبیل اظهار داشت: ما در کمتر از 18 ماه موفق شدیم پل شهید رئیسی را در سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم و با همین روحیه و توان آمادگی داریم تا سایر پروژه‌های عمران شهری را رو به جلو و با تلاشی مضاعف به نقطه پایانی برسانیم.

وی ضرورت تکمیل ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی را با چشم‌انداز مناسب برای شهروندان یادآورش شد و تصریح کرد: سال آینده نیمی از این پروژه آماده بهره‌برداری خواهد شد و نیم دیگر نیز در سال 1405 به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار اردبیل ضرورت احداث پل آقاباقر را در کاهش بار ترافیکی این مسیر و اجرای فاز دوم تقاطع شهید نونهال را یادآور شد و گفت: با کاهش بودجه جاری سعی بر این است تا بودجه عمرانی و فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در سال آینده بیشتر مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.

صفری افزود: با همکاری شورای شهر تلاش ما بر این است تا با کاهش هزینه‌های اضافی کار را به سمت خالص‌سازی جذب اعتبارات برای پروژه‌های زیربنایی برده و با مشارکت سرمایه‌گذاران بتوانیم برخی طرح‌ها را نیز به سرانجام برسانیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بازگشایی باغ مفاخر در میدان بسیج و تکمیل بوستان‌های در حال احداث جز برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌های عمران شهری خواهد بود.

شهردار اردبیل از حمایت‌های فعالان مدنی در استان در اجرای پروژه‌های عمران شهری قدردانی کرد و ادامه داد: یک‌هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی رودخانه نوران‌چایی و 280 میلیارد تومان اعتبار نیز برای خرید ماشین‌آلات شهری و نوسازی آنها در نظر گرفته شده تا ما بتوانیم کار را در این بخش به شکل مناسب و با کیفیت به پیش ببریم.

صفری اضافه کرد: شهرداری تلاش می‌کند تا با افزایش 50 درصدی بودجه عمرانی در سال آینده و کاهش هزینه‌های جاری بتواند در راستای عمران و آبادانی بیشتر حرکت‌های مؤثری را انجام دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید