به گزارش خبرگزاری بسیج از لشکر ۱۴ حضرت امام حسین(علیه السلام)، همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر با دعوت از پیشکسوتان جانبازان و آزادگان ۸ سال دفاع مقدس منطقه راوند کاشان از رشادتها و ایثارگریهای این بزرگواران تقدیر شد.
فرمانده گردان ۱۱۶ امام حسین (علیه السلام) گفت: همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی رزمندگان گردان ۱۱۶ حضرت امام حسین(علیه السلام) مراسمی را در پاسداشت از پیشکسوتان جانبازان و آزادگان ۸ سال دفاع مقدس در منطقه راوند کاشان برگزار و در این مراسم از رشادتها و ایثارگریهای این بزرگواران تقدیر شد.
فرمانده گردان ۱۱۶حضرت امام حسین (علیه السلام) بیان داشت:ما پاسداران همواره شما بزرگواران را در کنار خود می بینیم، و از بودن شما دلگرم و خرسندیم شما بودید که راه را به ما نشان دادید همانگونه که حضرت آقا فرمودند ایران عزیز به قله بسیار نزدیک است و مامی دانیم طبق وعده قرآن صبر و ظفر در کنار یکدیگرند به امید پیروزی نهایی جبهه حق علیه باطل.
لازم به ذکر است این مراسم با دعوت فرمانده گردان۱۱۶با حضور گرم امام جمعه محترم منطقه راوند و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کاشان همراه و در پایان این مراسم کانون خدمت رضوی از منطقه راوند با پرچم حرم مطهر علی بن موسی الرضا (علیهالسلام) گرمای جان فزایی را در جلسه ایجاد نمودند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |