حجت‌الاسلام نجاری:

سن تکلیف مرحله جدیدی از عمر انسان و مهمترین آن است

همدان-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: سن تکلیف مرحله جدیدی از عمر انسان و در واقع مهمترین مرحله عمر انسان است.
کد خبر: ۹۶۶۹۷۶۷
|
۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
سن تکلیف مرحله جدیدی از عمر انسان و مهمترین آن است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام نجاری در جشن تکلیف بندگی دختران و پسران پاسدار سپاه استان همدان که در سالن انصار برگزار شد، با اشاره به فلسفه جشن تکلیف اظهار کرد: سن تکلیف مرحله جدیدی از عمر انسان و در واقع مهمترین مرحله عمر انسان است.

وی ادامه داد: زمانی که فردی به سن تکلیف رسید، این لیاقت را به دست آورده که بتواند محضر پروردگار خود شرف‌یاب شده و با او حرف بزند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ۱۲ توصیه به نوجوانان داشت و گفت: از همین حالا که به سن تکلیف رسیده‌اید رابطه خود را با خدا بیشتر کنید و بهترین راه ارتباط با خدا نماز است.

وی افزود: انس با قرآن را فراموش نکنید، بعد از نماز با خدا دعا و توسل داشته باشید و ارتباط با اهل بیت(ع) را همیشه داشته باشید و در درس خواندن جدی باشید.

نجاری با بیان اینکه فرزندان پاسدار باید هم در کار فرهنگی، هم ایمان، و هم در درس خواندن نخبه باشند، گفت: در کنار معنویت بصیرت سیاسی داشته باشید و در جریان امور سیاسی هم قرار بگیرید.

وی افزود: ورزش را فراموش نکنید چراکه در کنار سلامتی روح سلامتی جسم هم مهم است، از شهدا غفلت نکنید، با شهدا رفیق باشید، اهل مطالعه باشید و کتاب‌های شهید مطهری و آیت الله مصباح را بخوانید.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان تصریح کرد: در انتخاب دوست و رفیق دقت کنید، در سربازی ولایت سرآمد باشید، قدر پدر و مادرها را بدانید و احترام آنها را داشته باشید.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار