خبرهای داغ:
دبیر هجدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقاومت:

جشنواره فیلم مقاومت؛ فرصتی برای دیده شدن استعدادهای استانی است

غفاری گفت: جشنواره فیلم مقاومت، با هدف هم‌افزایی بین نهادهای فرهنگی و هنری، به دنبال تولید آثار فاخر و حمایت از استعدادهای استانی است.
کد خبر: ۹۶۷۰۳۹۵
|
۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶

جشنواره فیلم مقاومت؛ فرصتی برای دیده شدن استعدادهای استانی است

دکتر جلال غفاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، با اشاره به مشارکت فعال استان های کشور در این دوره از جشنواره، گفت: در این دوره همه استان‌ها به جای اینکه صرفاً عوامل اجرایی باشند، درگیر اصل سیاست‌های جشنواره شده‌اند. اصل سیاست جشنواره گسترش فعالیت هنر هفتم و تأثیر آن در مردم است.


دبیر هجدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقامت به تبیین معنای واژه «مقاومت» در جشنواره پرداخت و اظهار داشت: مقاومت به معنای جلوگیری از نقض قوانینی است که در هر کشوری وجود دارد و در حوزه بین‌الملل هم در بین کشورها حاکم است. وقتی از قوانین حرف می‌زنیم به معنای رعایت حقوق یکدیگر و ملت‌ها و شهروندان است. حتی در سطوح پایین‌تر مجموعه‌هایی مانند خانواده، اقلیم، گروه‌ها و ... حقوقی دارند که در همه کشورها هست.


رئیس دانشکده هنر و رسانه شهید آوینی ادامه داد: همچنین یکی از مهم‌ترین موضوعات رعایت عدالت، حق و حقوق ملت‌هاست و اینکه هر اتفاقی در یک کشور می‌افتد باید مدیران و حاکمیت آن کشور در مورد آن تصمیم بگیرند. جشنواره فیلم مقاومت این آگاهی را می‌دهد که در دو دهه اخیر اتفاقات خاص و نادرستی علیه قوانین بعضی از کشورها افتاد که باید در مقابل آن مقاومت کرد.


وی افزود: در حوزه استانی دغدغه این است که بازوهای اجرایی خوب برای کمیته‌های جشنواره باشیم و دبیران کمیته‌های استانی کمک حال دبیرخانه مرکزی در استان‌ها باشند تا سیاست‌های جشنواره در سطح کشور اجرا شود. حوزه فعالیت کمیته استانی شناسایی دبیران و مدیران استانی و نظارت بر عملکرد آن‌هاست.


وی با اشاره به اینکه گام بعدی ما هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف است و دنبال این هستیم که بخش‌های مختلف را متقاعد کنیم تا هم‌افزایی ایجاد شود و بین مجموعه‌هایی مانند مدیران بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار، حوزه هنری، کنگره سرداران شهید، وزارت ارشاد، بسیج هنرمندان، مرکز آفرینش‌های هنری، معاونت فرهنگی سپاه و ... هماهنگی و هم‌افزایی ایجاد شودگفت: هر کدام از این بخش‌ها در حال فعالیت هستند و برخی از آن‌ها هم موفق هستند.


دبیر هجدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقامت با بیان اینکه در این دوره تلاش شده است؛ شورای تولید در هر استان تشکیل شود و پسا جشنواره را هم داشته باشیم، ادامه داد: بعد از این جشنواره، دبیرخانه‌ها بسته نخواهد شد و شوراهای تولید و کارگاه‌های آموزشی و بخش اکران به کار خود ادامه خواهند ادامه داد تا ان‌شاءالله این روند به یک تحول عظیم منتهی شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار