خبرهای داغ:

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی خوزستان خبر داد:خوزستان میزبان ۲ رویداد کشوری ورزش‌های رزمی

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی خوزستان گفت: دو رویداد ورزشی کشوری کیک‌بوکسینگ و توشین دو به میزبانی استان برگزار خواهند شد.
کد خبر: ۹۶۷۰۷۰۶
|
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ علی آغاجری اظهار کرد: مسابقات کیک‌بوکسینگ WKF کشور در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان و پیکارهای کشوری سبک توشین دو، نهم و دهم اسفندماه به ترتیب به میزبانی بهبهان و ایذه برگزار خواهد شد و پیش‌بینی می‌کنیم استقبال خوبی هم از سوی شرکت‌کنندگان و هم از سوی علاقه‌مندان به این دو رشته صورت بگیرد.

وی افزود: خوزستان در سبک کیک‌بوکسینگ WKF و توشین دو، در کشور حرف برای گفتن دارد و پیش‌بینی ما کسب مقام قهرمانی در هر دو رشته است. همین سبک کیک‌بوکسینگ WKF از جمعیت زیادی از ورزشکار در استان خوزستان بهره‌مند است و حدود ۱۳۰۰ نفر جمعیت دارد و یک سبک پر قدرت در استان محسوب می‌شود.

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی خوزستان گفت: از وضعیت ورزش‌های رزمی استان نسبت به قبل رضایت بیشتری داریم و امسال شرایط بهتری داشتیم. حتی برای اولین‌بار در مسابقات انتخابی تیم ملی از ۱۰ وزن به ۶ مدال رسیدیم.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار