بسیج و امنیت زائرین؛

تدابیر ویژه ناحیه مالک اشتر مشهد در ایام ماه مبارک رمضان

تأمین امنیت زائرین ولی نعمت آقا امام رضا (ع) به‌ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان، توسط بسیجیان غیور و جان برکف ناحیه مالک اشتر مشهد گام بلندی در راستای حفظ حرمت این مکان مقدس و ارائه خدمات شایسته به زائرین است.
کد خبر: ۹۶۷۱۳۶۸
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲

تدابیر ویژه ناحیه مالک اشتر مشهد در ایام ماه مبارک رمضان

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس، در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و به منظور تأمین امنیت زائرین و مجاورین حرم امام رضا (ع)، بسیجیان ناحیه مالک اشتر مشهد با توجه به دستور فرماندهی ناحیه سرهنگ پاسدار علی رضایی و تأکید بر برخورد قاطع با جرائم مشهود، اقداماتی مؤثر را برای برقراری آرامش و امنیت در سطح شهر مشهد مقدس به اجرا درآمده است.

با نزدیک شدن به این ایام پربرکت و افزایش حضور زائرین در مشهد، بسیجیان این ناحیه با برنامه‌ریزی‌های دقیق و هدفمند، آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی اعلام کرده‌اند. این اقدامات شامل گشت‌های منظم و مداوم در نقاط حساس، افزایش نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی در مراکز تجمع زائرین است.

بسیجیان غیور، جان برکف و مقتدر ناحیه مالک اشتر با استفاده از تجارب گذشته و تحلیل‌های اطلاعاتی، به‌ دنبال شناسایی و مقابله با هرگونه ناهنجاری اجتماعی و اقدام مجرمانه هستند تا اطمینان حاصل کنند که زائرین بتوانند با آرامش و آسودگی خاطر از برکات این ایام بهره‌مند شوند.

هدف از این برنامه‌ها، فراهم کردن محیطی امن و آرام برای زائرین و شهروندان است تا آنها بتوانند از برکات ماه مبارک رمضان به خوبی بهره‌مند شوند. همچنین بسیجیان در تلاش هستند تا با تقویت تعاملات اجتماعی و فرهنگی، حس همبستگی و هم‌ نوع‌ دوستی را در میان زائرین و مردم افزایش دهند.

تیم‌های عملیاتی و ظابطین قضایی پایگاه شهید چمران، حوزه پنج ناحیه مالک اشتر، در یک عملیات هدفمند و با تکیه بر اطلاعات به‌ دست‌ آمده، موفق به شناسایی و بازداشت سارقین گوشی قاپ شدند. این عملیات در خیابان بهار انجام گرفت که منجر به توقیف اموال مسروقه و یک موتور سیکلت متعلق به سارقین گردید.

در حین انجام این عملیات، سارقین با قمه به نیروهای عملیاتی حمله‌ور شدند. با وجود این حمله، بسیجیان غیور و مقتدر با هوشیاری و کارآمدی، موفق به کنترل صحنه و بازداشت سارقین شدند. این اقدام شجاعانه و قاطعانه، نشان‌دهنده عزم و اراده نیروهای امنیتی و بسیج در مبارزه با جرائم و تأمین امنیت شهروندان است.

توقیف اموال مسروقه و یک موتور سیکلت، بخشی از دستاوردهای این عملیات موفقیت‌آمیز بود. این اقدامات به‌ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان، که حضور زائرین و مجاورین در مشهد افزایش می‌یابد، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

نیروهای امنیتی با تلاش‌های خود، به دنبال ایجاد محیطی امن و آرام برای زائران و شهروندان هستند و به‌طور مستمر در راستای مقابله با تهدیدات و جرائم سازمان‌یافته فعالیت می‌کنند.

در پی عملیات موفقیت‌آمیز تیم‌های عملیاتی و ظابطین قضایی پایگاه شهید چمران، حوزه پنج ناحیه مالک اشتر مشهد، دو عدد قمه، افشانه و تعدادی گوشی موبایل، برخی از کشفیات به‌دست‌آمده از سارقین است.

پس از انجام اقدامات اولیه و تأمین امنیت صحنه عملیات، سارقین بازداشت‌شده به مراجع قضایی تحویل داده شدند. این اقدام به منظور پیگیری قانونی و برخورد قاطع با جرائم انجام شده است.

این کشفیات نشان‌دهنده تلاش‌های جدی نیروهای امنیتی در راستای حفظ آرامش و امنیت در سطح شهر مشهد، به ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان است. با توجه به افزایش حضور زائرین در این ایام، دستگاه‌های امنیتی برنامه‌های ویژه‌ای را برای پیشگیری از وقوع جرائم و تأمین امنیت عمومی اجرا می‌کنند.

تحقیقات بیشتر در حال انجام است تا ابعاد این پرونده به‌طور کامل مورد بررسی قرار گیرد و سارقین به‌طور قاطع تحت پیگرد قانونی قرار گیرند. هدف از این تحقیقات، شناسایی شبکه‌های احتمالی مرتبط با این سارقین و پیشگیری از وقوع جرائم مشابه در آینده است.

این اقدامات به وضوح نمایانگر عزم و اراده قوی بسیجیان و سایر نهادهای امنیتی در مبارزه با جرائم سازمان‌یافته و تأمین امنیت شهروندان و زائران است. امید است با ادامه این فعالیت‌ها، محیطی امن و آرام برای تمامی افرادی که به مشهد مقدس سفر می‌کنند، فراهم شود.

ستوان یکم پاسدار مسعود عطائیان فرمانده حوزه پنج مالک اشتر در حاشیه این عملیات بر اهمیت تأمین امنیت زائرین و مسافران در ایام پرفضیلت ماه مبارک رمضان تأکید کرد. وی اظهار داشت: تأمین امنیت زائرین و مسافران در این ایام یکی از اولویت‌های اساسی ماست. بسیجیان جان بر کف و غیور این حوزه به‌طور مستمر در حال گشت‌زنی و پایش وضعیت امنیتی در اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) هستند تا زائران بتوانند با آرامش و خیال راحت به عبادت و زیارت بپردازند.

فرمانده حوزه همچنین افزود: با توجه به افزایش قابل توجه زائرین در این ایام، اقدامات پیشگیرانه بیشتری در حال اجراست. همکاری مردم و نهادهای امنیتی به ما کمک می‌کند تا به بهترین شکل ممکن از زائرین عزیز محافظت کنیم. ما از هیچ تلاشی برای ایجاد امنیت و آسایش زائران دریغ نخواهیم کرد.

ستوان یکم پاسدار مسعود عطائیان در ادامه اشاره کرد: حضور مستمر نیروهای امنیتی و بسیجی در این مدت موجب خواهد شد تا هرگونه تهدیدی به‌سرعت شناسایی و خنثی شود. فرمانده حوزه با تأکید بر عزم جدی دستگاه‌های امنیتی، تصریح کرد که برنامه‌های ویژه‌ای برای ارائه خدمات به زائرین در نظر گرفته شده است تا آنان با احساس امنیت بیشتری به زیارت بپردازند.

عطائیان افزود: این برنامه‌ها شامل افزایش تعداد گشت‌های امنیتی، بهبود تجهیزات و آموزش‌های تخصصی به بسیجیان است تا بهترین خدمات را به زائرین ارائه دهیم. وی در پایان بر این نکته تأکید کرد که همه این اقدامات به منظور فراهم آوردن محیطی امن و آرام برای زائرین در ایام پرخیر و برکت رمضان انجام می‌شود.

خبرنگار/ عبدالنبی حدادی

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار