عملیات اجرایی طرح ملی آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان، سرعت چشمگیری یافته است

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: روند پیشرفت عملیات آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان چشمگیر است و ما با تمام توان خود در حال تکمیل زیرساخت‌ها و نصب تجهیزات هستیم تا این پروژه را هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسانیم.
کد خبر: ۹۶۷۲۳۹۵
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، سردار «عبدالرضا عابد» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) صبح امروز سه شنبه،چهاردهم  اسفند ماه به استان سفر کرد و در بدو ورود مورد استقبال استاندار و جمعی از مسئولان قرار گرفت.وی در این سفر از پروژه های توسعه محور در حوزه های مختلف استان بازدید خواهد کرد.

منصور بیجار،استاندار سیستان و بلوچستان:"طرح آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه آب استان است که با بهره‌برداری از آن، سالانه ۲۷ میلیون متر مکعب آب به شهرستان‌های هدف منتقل خواهد شد و به رفع تنش‌های آبی شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه کمک شایانی خواهد کرد."

 

 

استاندار و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) از ایستگاه شماره چهار طرح بزرگ آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان بازدید کردند. در این بازدید، روند اجرای طرح مطلوب ارزیابی شد و فرمانده قرارگاه از تلاشی شبانه‌روزی برای تکمیل و بهره‌برداری از آن در چشم‌اندازی کوتاه‌مدت خبر داد.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ع) روند پیشرفت عملیات را چشمگیر عنوان کرد و گفت: «تکمیل زیرساخت ها و نصب تجهیزات آن در حال انجام است و قرارگاه تمام توان خود را برای تحویل هر چه سریعتر پروژه به کار خواهد گرفت.»

 

منصور بیجار نیز ضمن قدردانی از اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در اجرای پروژه‌های حیاتی استان، گفت: «طرح یادشده یکی از مهم‌ترین طرح‌های در حال انجام حوزه آب استان برای رفع تنش‌های آبی شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه به شمار می‌رود که اجرای آن بعد از صدور مجوزهای لازم، از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.»

 

استاندار در ادامه افزود: «با بهره‌برداری از طرح بزرگ آبرسانی دشت تهلاب به زاهدان، سالانه ۲۷ میلیون متر مکعب آب از دشت تهلاب به شهرستان‌های هدف منتقل خواهد شد.»

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار