۰۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 26 March 2025
22:00
کد خبر : 9672510
۱۲:۰۲

۱۴۰۳/۱۲/۱۵

کاشت سالانه ۳ میلیون نهال در اردبیل

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: در قالب طرح کاشت یک میلیارد نهال در کشور، سالانه در استان اردبیل قرار است سه میلیون اصله نهال غرس شود.

کاشت سالانه ۳ میلیون نهال در اردبیل

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، محمود قلیزاده عصر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری برنامه کاشت نهال در قالب پویش «جان ایران» در شهر اردبیل، اظهار داشت: این پویش که همراه با جلب مشارکت آحاد مردم برای کاشت نهال است، فردا همزمان با کشور، در استان اردبیل نیز برگزار می‌شود که مراسم استانی در امامزاده سید صدرالدین اردبیل و نهال‌کاری در محیط پیرامونی این امامزاده آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: در سطح کشور قرار است یک میلیارد نهال در مدت چهار سال کاشته شود که سهم استان اردبیل در این چهار سال بیش از 12 میلیون نهال خواهد بود که در سال اول کاشت سه میلیون نهال هدف‌گذاری شده بود که تا آخر سال این برنامه به صورت صد درصدی تحقق می‌یابد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از آمادگی برای توزیع 500 هزار اصله نهال در استان خبر داد و گفت: با همراهی دهیاری‌ها و بخشداری‌ها قرار است به محض مساعد شدن شرایط جوی این نهال‌ها در مناطق مختلف شهری و روستایی غرس شود.

قلیزاده افزود: پویش کاشت نهال حرکتی مؤثر و قابل تحسین است تا نسل آینده نیز با اهمیت درخت و درختکاری آشنایی پیدا کرده و به صورت مستمر غرس نهال را در طول سال شاهد باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما با همکاری مرکز تولید و پایش نهال سعی داریم تا به میزان کافی نهال مورد نیاز را اعم از مثمر و غیرمثمر در اختیار همشهریان قرار دهیم تا در یک حرکت و اقدام مناسب بتوان در مناطق مختلف استان کاشت نهال را ترویج کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل اضافه کرد: امسال در مناسبت‌های مختلف و در قالب پویش نهال‌کاری با نام جان ایران سعی کردیم تا در مناسبت‌های مختلف غرس نهال را انجام دهیم و این اقدام قطعا پیامدهای خوبی را در توسعه فضای سبز و سبزینگی استان اردبیل به همراه خواهد داشت.

قلیزاده بیان کرد: 15 اسفندماه یادآور روز درختکاری و آغاز مشارکت مردم در فرآیند غرس نهال در شهرها، روستاها و کنار جاده‌ها است که قطعا شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به توسعه این امر کمکی مؤثر خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید