۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:01
کد خبر : 9672540
۱۲:۴۳

۱۴۰۳/۱۲/۱۵

دستگیری ۲ مجرم اینترنتی در اردبیل

رئیس پلیس فتای استان اردبیل با اشاره به اعتراف مجرمان اینترنتی به ۲۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۵ میلیارد ریال گفت: با هماهنگی قضائی مبلغ کلاهبرداری‌ها از حساب مجرمان برداشت و به مال‌باختگان عودت داده شده است.
دستگیری ۲ مجرم اینترنتی در اردبیل
علی قهرمان‌طالع، رئیس پلیس فتای استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اردبیل اظهار کرد: در پی وصول چند فقره پرونده کلاهبرداری رایانه‌ای در سایت دیوار کارآگاهان پلیس فتای اردبیل بررسی‌های تخصصی انجام و پی به این موضوع بردند که کلاهبرداری‌ها با ارائه رسیدهای جعلی در قبال خرید گوشی تلفن همراه و طلاجات انجام شده است.
وی افزود: با تکمیل بررسی‌ها و اقدامات تخصصی کلاهبرداران و مجرمان اینترنتی که دو نفر بودند شناسایی و پس از هماهنگی قضایی و با اشرافیت اطلاعاتی در عملیات‌های جداگانه پلیسی و با همکاری مأموران انتظامی شهرستان مشکین‌شهر دستگیر شدند.رئیس پلیس فتای استان اردبیل با اشاره به اعتراف مجرمان اینترنتی به ۲۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۵ میلیارد ریال گفت: با هماهنگی قضائی مبلغ کلاهبرداری‌ها از حساب مجرمان برداشت و به مال‌باختگان عودت داده شده و ۷ فقره سیم‌کارت بی‌نام ۲ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند تعدادی متعلقات گوشی‌های تلفن همراه و یک دستگاه موتورسیکلت از مجرمان کشف شد.قهرمان طالع با بیان اینکه مجرمان اینترنتی با صدور قرار مناسب از سوی مرجع قضائی روانه زندان شدند، تصریح کرد: کاربران فضای مجازی نهایت دقت را در خریدوفروش اینترنتی داشته و قبل از حصول اطمینان از واریز وجه به‌حساب بانکی از ارسال و ارائه کالا به فرد خریدار خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید