۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
19:49
کد خبر : 9672578
۱۴:۴۲

۱۴۰۳/۱۲/۱۵
فرمانده سپاه نینوا:

حل مشکلات کشور با روحیه جهادی

سردار علی ملک شاهکوهی گفت: حل مشکلات کشور با روحیه جهادی امکان‌پذیر است و ما در اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های جهادی منتظر اعتبارات نماندیم.

حل مشکلات کشور با روحیه جهادی

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سردار علی ملک‌شاهکوهی فرمانده سپاه نینوا صبح امروز در پنجمین جشنواره جهادگران استان گلستان اظهار کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی شرایط خوبی در کشور حاکم نبود و با روحیه جهادی با مشکلات روبه‌رو شدیم و توانستیم با این روحیه در برابر دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی کنیم.

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: اگر بسیج سازندگی نبود با سیستم‌های مرسوم بعید می‌دیدیم در کشور اتفاقی رقم بیفتد و در کنار آن سپاه و بسیج کنار مردم قرار گرفت.

ملک‌شاهکوهی خاطرنشان کرد: در بسیج اعتقادی به اعتبار و پول نداشتیم و منتظر مدیران در کشور نشستیم نشستیم بدون چشم‌داشت برای حل مشکلات مردم اقدام کردیم.

وی افزود: با وجود تک‌تک مردم چون کشور از سطح جهانی عقب ماندیم و کارهای به زمین مانده زیادی داریم و باید با کمک مردم این راه را ادامه دهیم.

فرمانده سپاه نینوا گلستان ابراز داشت: به دنبال آن نیستیم که جای مدیران دستگاه‌های اجرایی را بگیرم و اگر برای آبرسانی اقدام کردیم دستگاه‌های اجرایی کنار ما بودند و با روحیه جهادی توانستیم پروژه‌ای که شاید چند صد میلیون تومان اعتبار نیاز داشت با اعتبار بسیار کمی به بهره‌برداری برسانیم.

ملک‌شاهکوهی یادآور شد: ۹۹ درصد اقدامات ما با همرای دستگاه‌های اجرایی است و با یک همراهی و انسجام توانستیم کاری که شاید باید ماه‌ها زمان می. برد را در بازده کوتاهی اجرایی کنیم.

انتهای خبر/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید