حجت الاسلام ایزدی

بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن، ضروری‌ترین نیاز امروز جامعه است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه رفسنجان گفت: بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن، ضروری‌ترین نیاز امروز جامعه است
کد خبر: ۹۶۷۲۶۱۵
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶

به گزارش خبر گزاری بسیج از کرمان، مراسم افطاری خانواده معظم شهدا در تالار قصر رفسنجان، با همکاری بنیاد شهید و شهرداری رفسنجان برگزار شد. 

بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن، ضروری‌ترین نیاز امروز جامعه است

حجت الاسلام ایزدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه رفسنجان، در این مراسم به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: «این ماه، روزهایش بهترین روزها، ساعت‌هایش بهترین ساعت‌ها و دقایقش بهترین دقایق است. باید از برکات و فیوضات این ماه بهره‌برداری کنیم و ذخیره‌ای برای قبر و قیامت خود داشته باشیم.»

وی افزود: ماه مبارک رمضان رحمت، برکت و مغفرت الهی را به همراه دارد.

در ادامه، حجت الاسلام ایزدی به بحث انقلاب اسلامی پرداخت و عنوان کرد: «امروز دشمن علیه انقلاب اسلامی در حال توطئه و تلاش است. مصداق این توطئه‌ها شامل جنگ سخت، جنگ نیمه سخت، جنگ نرم، جنگ اقتصادی، جنگ سیاسی و جنگ شناختی است. 

وی تاکید کرد: ما هم‌اکنون در کارزار جنگ با دشمن هستیم. رهبر معظم انقلاب فرمودند که دشمنان می‌خواهند بر افکار عمومی مسلط شوند که همان جنگ شناختی است. جسم ایرانی وجود دارد اما تفکر و اندیشه غربی و آمریکایی در حال نفوذ است و این مسئله بسیار خطرناک است. باید حیله‌های دشمن را بشناسیم و مراقب باشیم و بصیرت داشته باشیم.

وی در پایان افزود: سعادت دنیا و آخرت در مسیر راه فرزندان شما (شهداء) نهفته است. امیدواریم که بتوانیم در مسیر شهدا باشیم و فردای قیامت مدیون خون شهداء نباشیم.

حجت الاسلام ایزدی گفت:  امروز شهدای ما مظهر قدرت ایران اسلامی هستند و هرچه داریم و پیشرفت کرده‌ایم به برکت تدابیر امامین جامعه و خون مطهر شهدای‌مان است.

وی ادامه داد:  ما باید پرچم اسلام را به دست صاحبش، یعنی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برسانیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار