خبرهای داغ:

اولین محفل انس با قرآن کریم در ناحیه مقاومت بسیج باوی ویژه ماه مبارک رمضان

اولین محفل انس با قرآن کریم در ناحیه مقاومت بسیج باوی ویژه ماه مبارک رمضان
اولین محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز شهرستان و استانی در ناحیه بسیج باوی ویژه ماه مبارک رمضان برگزار شد
کد خبر: ۹۶۷۳۵۰۷
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان باوی اولین محفل انس با قرآن کریم با حضور کارکنان ناحیه بسیج باوی و با حضور قاری ممتاز شهرستان و استانی در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

حجت الاسلام خنفری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان باوی که سخنران این محفل نورانی بود بیان داشت : در ابتدا قدوم تک تک کارکنان و مهمانان گرامی که در این محفل معنوی حضور پیدا کردند را ارج می نهیم‌.

وی افزود : قرآن کریم کتاب هدایت برای تک تک انسان ها علی الخصوص جوانان است که توسط پیامبر گرامی اسلام حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) به ما به ارث رسیده است .

حجت الاسلام خنفری عنوان داشت : قرآن کریم جامع تمامی برنامه های زندگی انسان هاست که اگر به فرامین موجود در آن توجه و عمل نمود هیچ گاه کسی گمراه نخواهند شد. 

وی در ادامه گفت : راه سعادت ، رشد و تکامل انسان در گِروه عمل به مبانی قرآن است و کسیکه به قرآن عمل نماید راه سعادت دنیوی و اخروی را پیدا کرده است. و هرگز تسلیم و تابع خطوات شیطان نخواهد شد.

در ادامه تعدادی از کارکنان به تلاوت آیات نور پرداختند و محفل را معطر به عطر زیبای قرآن ساختند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار