خبرهای داغ:

سفره اطعام ام المومنین در سرخه پهن شد

همزمان با ماه پربرکت رمضان مراسم افطاری با نام سفره اطعام ام المومنین حضرت خدیجه (س) در پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه پهن شد.
کد خبر: ۹۶۷۳۵۸۷
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، همزمان با وفات حضرت خدیجه (س) سفره اطعام ام المومنین با حضور بسیجیان و خواهران محفل جزء خوانی در پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه به همت کارگروه جهادی برگزار شد.

فاطمه جلال طلبه بسیجی در جمع خواهران با اشاره به اینکه در قرآن الگوهایی برای زنان و مردان معرفی شده است، اظهار کرد: حضرت خدیجه (س) یک نمونه از همین زنان بزرگ هستند که برای ما الگو و دلیل بزرگی حضرت در روایتی از پیامبر اکرم (ص) است که فرمودند: خدیجه از کامل ترین زنان و بهترین الگوهایی است که فضائل و مقامات او به حد کمال رسید.

او با بیان اینکه یکی از دلایلی که حضرت خدیجه (س) به ‌این مقام و فضیلت رسید ایمان او به پیامبر (ص) و انتخاب او به عنوان همسر بوده، افزود: حضرت برای رسیدن به این مقام سرمایه گذاری کرد و تمام اموالش را تقدیم پیامبر کرد وبه عموی خود گفت: به پیامبر بگو همه این ها را به خاطر احترام و تجلیل از او تقدیم کردم و از این رو این بانوی بهشتی نزد خدا دارای مقام و فضائل عظیمی شد.

گفتنی است این برنامه با مدیحه سرایی و نوحه خوانی، اقامه نماز جماعت، اطعام سفره افطاری توسط گروه جهادی ام الشهید هاجر بیگم سیادت و قرائت دعای افتتاح همراه بود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار