خبرهای داغ:
استاندار خراسان جنوبی:

مکلف به ایجاد اشتغال در شهرها و روستا هستیم

استاندار خراسان جنوبی گفت: مکلف به ایجاد اشتغال در شهرها و روستا هستیم.
کد خبر: ۹۶۷۳۵۹۳
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، هاشمی استاندار خراسان جنوبی در جلسه کارگروه اشتغال استان گفت: از مجموع ۲۵ دستگاه متولی اشتغال در استان، ۲۲ دستگاه ۱۰۰ درصد و بیش از ۱۰۰ درصد اشتغال ایجاد کرده اند.

وی با بیان اینکه اشتغال ایجاد شده در حوزه روستایی استان ۴۹.۶ درصد است، تصریح کرد: مدیرکل روستایی استانداری باید صفر تا ۱۰۰ درصد اشتغال روستایی را پیگیری کند و همه دستگاه ها مکلفند برای تحقق این مهم، با این حوزه همکاری نمایند.

هاشمی افزود: هر دهیار مکلف است برای ایجاد اشغال و افزایش تولید در روستا برنامه عملیاتی ارائه نموده و به منظور تحقق آن با استفاده از ظرفیت های موجود، برنامه ریزی کند.

استاندار با تأکید بر اینکه مکلف به ایجاد اشتغال شهری و روستایی هستیم، اظهار داست: برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی باید تلاش شود. 

هاشمی با اشاره به اینکه اشتغال فارغ التحصیلان کار مهمی است که پارک علم و فناوری باید در این مورد اقدام کند، متذکر شد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد علوی، بنیاد برکت، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید برای ایجاد اشتغال در استان تلاش بیشتری کنند .

وی با تأکید بر اهمیت موضوع، متذکر شد: سازمان جهاد کشاورزی و ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید تحقق اشتغال خود را به ۱۲۰ درصد افزایش دهند.

استاندار یک بار دیگر بر ایجاد نمایشگاه صنایع دستی در وردوی شهرستان های استان در ایام نوروز و با هدف ماندگاری مسافر، کاهش تصادفات و فروش صنایع دستی تأکید کرد.

هاشمی با بیان اینکه جلسات آتی کارگروه اشتغال با حضور وبیناری فرمانداران برگزار شود، گفت: در هر جلسه دو فرماندار، گزارش عملکرد ایجاد اشتغال در شهرستان را ارائه کند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار