به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه: مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج ایذه گفت: همزمان با دوازدهمین روز از ایام الله ماه مبارک رمضان و دومین پنجشنبه این ماه عزیز پرسنل رسمی و بسیجیان طرح شهید علی هاشمی در محل سالن همایشهای مجموعه فرهنگی هنری شهدای بسیج ناحیه برای استماع کلام نورانی وحی در قالب محفل انس با قرآن گرد هم آمدند.
حجت الاسلام والمسلمین سيد فخرالدین موسوی صالحی افزود: این محفل نورانی با همکاری دارالقرآن بسیج شهرستان، بسیج دانش آموزی، فرهنگی هنری شهدای بسیج و روابط عمومی برگزار و وجه تمایز آن استفاده از ظرفیت نوجوانان قرآنی شهرستان بود و زمینه و مقدمه ای برای تشویق، رشد و معرفی نوجوانان به جامعه باشد.
وی افزود: در ادامه جناب حجتالاسلام والمسلمین امید کاووسی استاد حوزه علمیه حضرت علی ابن ابیطالب شهرستان در خصوص فضیلت این ایام با استناد به آیات و روایات سخنان مبسوطی ایرادنمود.