به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان،
سرپرست آموزش و پرورش استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان دیدار کرد.
شیخ حسن علیدادی سلیمانی در این دیدار از آموزش و پرورش به عنوان مهد پرورش نیرو برای ساخت آینده کشور نام برد و افزود: اگر در این راستا به جوانان میدان داده شود مسیر تربیت نیروی انسانی تسهیل می شود.
وی با تاکید بر اینکه همه چشم ها به آموزش و پرورش دوخته شده است گفت: کارهای مثبت در این حوزه خیلی زود جریان سازی مثبت را به جامعه تزریق می کند و کار های منفی نیز زیر ذره بین هستند و بسیار سریع موجب جریانات منفی در جامعه می شوند.
علیدادی سلیمانی تاکید کرد: نگاه ما به آموزش و پرورش نگاه تخصصی، تربیتی و شایسته سالاری است و نگاه سیاسی به آموزش و پرورش جایز نیست.
امام جمعه کرمان از دانش آموزان، مربیان و خانواده به عنوان سه راس مثلت نظام تعلیم و تربیت نام برد و خاطر نشان کرد: بیش از دو سوم مردم با آموزش و پرورش ارتباط مستقیم دارند.
حجت الاسلام شیخ حسن علیدادی سلیمانی از دانش آموزان به عنوان سرمایه های بلا شک کشور و مردم نام برد و اظهار کرد: مدارس محل پرورش نیروی انسانی متعهد و کارآمد هستند.
وی با اشاره فعالیت اثربخش معلمان در کلاس های درس گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که تمامی تحلیل ها در کلاس درس و مدارس به سمت ارتقا کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی باشد.
علیدادی سلیمانی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش دغدغه اصلی همه خانواده ها و مردم است و باید در این حوزه به گونه ای عمل کنیم که افکار عمومی به سمت اقدامات مثبت و اثربخش در این حوزه سوق داده شود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان بر تعامل با نهادهای دولتی و غیردولتی، بدنه اجرای و فرهنگی استان در راستای کیفیت بخشی به فعالیت های آموزشی و پرورشی تاکید کرد.
وی از آموزش و پرورش و نوسازی و بهسازی مدارس به عنوان دو بخش مهم نظام تعلیم و تربیت نام برد و افزود: متاسفانه در سالیان اخیر در گزارش مدیران کل آموزش و پرورش بخش نوسازی نسبت به مسائل آموزشی و پرورشی پررنگ تر بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.
علیدادی سلیمانی با تاکید بر اینکه استاندار کرمان با انتصاب یک جوان ۳۵ ساله در آموزش و پرورش ریسک کرده است خطاب به مدیر کل جوان آموزش و پرورش جوان گفت: انتصاب شما مصداق عینی توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مورد تاکید مقام معظم رهبری است و باید این جوانی در تمامی بخش های آموزش و پرورش حس شود.