به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، پویش ضیافت کریمانه با عنوان "همه باهم جهاد خدمت و تواصی" امروز با حضور فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع)، تولیت مسجد مقدس جمکران و مسئولین در شبستان کربلای مسجد مقدس جمکران با هدف توزیع ۱۴۰۰۰ بسته کمک معیشتی به نیازمندان اجرا شد.
سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در این مراسم عنوان کرد: امروز به همت مردم، خیرین، گروه های جهادی و بسیجیان ما در حوزه ها و پایگاه ها ۱۴۰۰۰ بسته معیشتی آماده توزیع بین خانواده های نیازمند شده است.
فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) افزود: این ۱۴۰۰۰ بسته تنها ویژه ماه مبارک رمضان است که انشالله از امروز در محلات توسط گروه های جهادی توزیع خواهد شد.
وی گفت: به همت گروههای جهادی سپاه و بسیج و خیرین امسال علاوه بر این ۱۴۰۰۰ بسته، بیش از ۱۲۰۰۰۰ بسته معیشتی در مناسبت های مختلف به خانواده های نیازمند اهدا شد. همچنین در سال جاری ۲۳۵ سری جهیزیه بحمدالله آماده و به نوعروسان کم بضاعت تقدیم شد.
حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد، تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به روایتی در خصوص ثواب شاد کردن قلوب مومنین اظهار کرد: این حرکت جهادی که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با همکاری اقشار مختلف ملت مردم شریف ایران مخصوصا استان قم و شهر قم اجرا شد برای شاد کردن قلوب کسانی است که نیاز به شاد شدن دارند و ان شاالله این اقدام را خداوند ذخیره آخرت همه ی کسانی که در این راه کمک کرده اند قرار خواهد داد.
انتهای پیام/سمیرا غفوری منش