۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
21:54
کد خبر : 9675092
۱۰:۳۴

۱۴۰۳/۱۲/۲۶
شهردار زنجان: 

کاشت نهال و ایجاد فضای سبز با هدف توسعه پایدار شهری انجام می‌شود/ پیش بینی کاشت ۲۰هزار نهال در زنجان 

زنجان_شهردار زنجان گفت: در سال آینده هدف ما غرس ۲۰ هزار درخت در سطح شهر است و تلاش خواهد شد این پویش در سال‌ آینده در هر منطقه کاشت ۳ هزار ۵۳۵ نهال باشد.

کاشت نهال و ایجاد فضای سبز با هدف توسعه پایدار شهری انجام می‌شود/ پیش بینی کاشت ۲۰هزار نهال در زنجان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان؛منصور سلطانی محمدی در حاشیه پویش کاشت ۳۵۳۵ نهال به یاد ۳هزار و۵۳۵ شهید زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:این پویش با شعار”به لطف شما نفس می کشیم”  سومین پویشی است که در راستای توسعه پایدار شهری اجرا می شود. 

وی افزود: هدف از برگزاری این پویش؛ فرهنگ سازی و نهادینه کردن کاشت درخت در جامعه است و تلاش کرده ایم در این پویش از درختان مثمری که می‌تواند ثمرات بسیاری را در شهر و برای شهروندان ایجاد کند، استفاده کنیم. 

سلطانی محمدی با بیان اینکه این پویش برای اولین بار در قالب خانواده محور و با حضور  کودکان برگزار شد،افزود:همچنین برای خانواده هایی که اقدام به کاشت نهال کردند شناسنامه صادر شد تا خود صاحب این درخت باشند. 

وی بااشاره به اینکه شهرداری زنجان در سنوات گذشته در خصوص کاشت فضای سبز اقدامات خوبی را انجام داده است،بیان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده در سال آینده نیز هدف ما غرس ۲۰ هزار درخت در سطح شهر است. 

شهردار زنجان بااشاره به اینکه در پویش امروز ۳۵۳۵ نهال به یاد ۳هزار و۵۳۵ شهید استان کاشته شد،گفت:این نهال ها در منطقه یک شهرداری زنجان در پارک جدیدالاحداث هیجان واقع در شهرک الهیه، پارک شهید بهشتی در منطقه ۳ شهرداری، گرده داغ در منطقه ۲ شهرداری و پارک بانوان در منطقه ۴ شهرداری و پارک گلستان کاشته شدند. 

 وی در خصوص آبیاری این درختان باتوجه‌به مشکلات کم‌آبی، گفت: شهرداری زنجان در سنوات گذشته اقدامات خوبی را در زمینه مکانیزه کردن آبیاری درختان آغاز کرده است. 

سلطانی محمدی در ادامه با اشاره به بالابودن آب‌های سطحی در جنوب شهر  گفت:با همکاری اعضای شورا برای کاهش مشکلات جنوب شهر که با آب‌های سطحی درگیر هستند تمهیداتی در نظر گرفته‌ شده تا این تهدید را تبدیل به فرصت کنیم و این آبها را به شمال شهر منتقل کنیم و از طریق این انتقال، حداکثر استفاده را از منابع آبی را داشته باشیم. 

این مسئول بیان کرد:تلاش خواهد شد این پویش در سال‌ آینده در هر منطقه کاشت ۳ هزار ۵۳۵ نهال باشد. 

در ادامه منصور مرادلو رئیس شورای شهر زنجان در ادامه با بیان اینکه شهرداری از گذشته در توسعه فضای سبز اقدامات مطلوبی انجام داده است اظهار داشت شهرداری در شورای ششم رویکردی داشته و آن هم توسعه فضای سبز بوده است. 

وی تصریح کرد: در سه سال و نیم گذشته ۳۰ قطعه فضای سبز و پارک را با همت شهرداری مناطق سازمان سیما منظر و کارگران شهرداری به انجام رسانده‌ایم و همچنین پارک جنگلی نیز یک رویکرد خوبی است که در بودجه سالانه هم دیده می‌شود. 

مرادلو افزود: امسال ۵ هزار نهال به همت شهرداری و سازمان سیما و منظر شهری در نقاط مختلف شهر کاشته می‌شود و درختان مثمر ثمر از درختانی است که مورد تاکید شورا و شهرداری متناسب با زیست بوم شهری قرار گرفته است. 

رئیس شورای شهر زنجان در خصوص فضای سبز شهرک های اقماری گفت: ۲۲ هزار واحد در حال ساخت و ساز است و اگر مسئولین در این زمینه کاری نکنند نگران کننده است. 

 

کاشت نهال و ایجاد فضای سبز با هدف توسعه پایدار شهری انجام می‌شود/ پیش بینی کاشت ۲۰هزار نهال در زنجان 

کاشت نهال و ایجاد فضای سبز با هدف توسعه پایدار شهری انجام می‌شود/ پیش بینی کاشت ۲۰هزار نهال در زنجان 

فاطمه عسگری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید