۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
13:47
کد خبر : 9675644
۲۰:۵۹

۱۴۰۳/۱۲/۲۸
جعفری خبر داد

برگزاری محفل انسی با قرآن و افطاری ویژه ورزشکاران همدان

همدان-مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه همدان گفت: مراسم محفل انسی با قرآن و ضیافت افطاری با حضور بیش از ۳۵۰ نفر ورزشکاران همدانی برگزار شد.
برگزاری محفل انسی با قرآن و افطاری ویژه ورزشکاران همدان

سیدجواد جعفری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار کرد: مراسم معنوی و فرهنگی محفل انسی با قرآن، زندگی با آیه‌های قرآن و افطاری به همت هیأت بسیج ورزشکاران سپاه ناحیه همدان برگزار شد.

وی افزود: این مراسم با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از ورزشکاران و علاقه‌مندان به قرآن کریم آغاز شد و با تلاوت زیبای جزء ۱۵ قرآن کریم فضایی معنوی پیدا کرد.

مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه همدان عنوان کرد: در این مراسم پرچم‌های مقدس حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) به عنوان نمادهای فرهنگ و همبستگی حضور داشت و همه شرکت‌کنندگان با ادای احترام، ارادت خود به ائمه اطهار (ع) نشان دادند.

وی عنوان کرد: در بخش دیگری از برنامه، از مربیان رشته تنیس و ورزشکارانی که در مسابقات اخیر موفق به کسب مقام شده بودند، با اهدا لوح تقدیر و تندیس قدردانی شد؛ همچنین، از خانم شیرزاده مربی والیبال نیز تجلیل به عمل آمد.

جعفری یادآور شد: این مراسم در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد و با صرف افطاری در کنار یکدیگر به پایان رسید.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید