به گزارش خبرنگار بسیج گتوند، سعید خواجوی فر روز پنج شنبه در دیدار نوروزی با سربازان ناحیه، با تبریک فرارسیدن عید نوروز و قبولی عبادات در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امروز در خاطرات شما سربازان روزی خاص و به یاد ماندنی است که در روز عید به دور از خانواده مشغول خدمت هستید.
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج گتوند ادامه داد: وقتی دشمنان امنیت یک سرزمین را به هم میریزد مردم آن منطقه معنا و مفهوم امنیت را درک میکنند و این امنیت را امروز شما سربازان و نیروهای نظامی کشور تأمین میکنید.
وی با بیان اینکه جوانان ایران اسلامی، رسالت دفاع از مرزهای ایران اسلامی را نسل به نسل پشت سر گذاشتند، گفت: این پاسداری از میهن اسلامی از دفاع مقدس شروع و تا امروز ادامه داشته و در آینده هم ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام خواجوی فر بر قدر دانستن این روزها تاکید کرد و گفت: قطعاً این دوران سپری خواهد شد و امیدواریم این خدمات شما عزیزان مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد و به زودی با صحت و سلامت به آغوش خانواده بازگردید.