۰۵ / فروردين / ۱۴۰۴ - 25 March 2025
21:00
کد خبر : 9676274
۲۳:۰۰

۱۴۰۴/۰۱/۰۳

بازدید استاندار خوزستان از اورژانس بیمارستان ابوذر

استاندار خوزستان، در بازدید از اورژانس بیمارستان ابوذر، با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان، بر لزوم رسیدگی به مشکلات این بخش و ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری  بسیج خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، روز یکشنبه ۳ فروردین ماه از اورژانس بیمارستان ابوذر بازدید کرد.

 

در این بازدید، استاندار خوزستان با تقدیر از زحمات کادر درمان این بیمارستان، اظهار داشت: کادر درمان بیمارستان ابوذر با تلاش شبانه‌روزی و از جان‌گذشتگی، خدمات ارزشمندی به بیماران ارائه می‌دهند.

 

وی با اشاره به مشکلات این مرکز افزود: با دانشگاه علوم پزشکی صحبت شده است تا به این مشکلات رسیدگی شود و شرایط برای ارائه خدمات بهتر به بیماران فراهم شود.

 

استاندار خوزستان تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا رضایتمندی بیماران و همراهان آن‌ها افزایش یابد و خدمات بهداشتی و درمانی در استان ارتقا پیدا کند.

 

موالی‌زاده در ادامه ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه بخش‌های مرتبط، شرایط بیمارستان‌ها و اورژانس‌های استان روز به روز بهبود یابد.

 

وی خاطرنشان کرد: ارتقای خدمات درمانی نه تنها به بهبود سلامت مردم کمک می‌کند، بلکه باعث افزایش رضایتمندی و اعتماد عمومی نیز می‌شود.

 

وی تاکید کرد: با برنامه‌ریزی و همکاری مناسب، می‌توانیم شرایط بیمارستان‌ها و اورژانس‌های استان را بهبود بخشیم و خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.

 

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید