۰۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 26 March 2025
01:09
کد خبر : 9676419
۱۲:۰۰

۱۴۰۴/۰۱/۰۵

باران تا پایان هفته مهمان خراسان رضوی است

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: طبق نقشه های هواشناسی باران که از روز گذشته چهارم فروردین ماه در سراسر استان باریدن گرفت تا اواخر هفته جاری ادامه دارد و مهمان استان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس؛ محمد غیوری اظهار کرد: بنا بر گزارش های دریافتی بارش باران در همه ایستگاه های هواشناسی خراسان رضوی ثبت شده است که شهرستان کاشمر با ۲۶ میلیمتر بیشترین بارندگی را داشته است.

وی با بیان این که در برخی از ارتفاعات خراسان رضوی بارش برف ثبت شده است افزود: کلانشهر مشهد با ۱۱ و نیم میلیمتر یکی از روزهای پر بارش هفته را پشت سر گذاشت که بیشترین بارش ها در منطقه هدایت و بلوار شهید کریمی این کلانشهر رخ داده است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: تشکیل مه و وزش باد از دیگر پدیده های این روزهای استان است که شامگاه امشب و بامداد فردا در نوار شمالی و شرقی استان غالب خواهد بود.

غیوری با اشاره به اینکه سامانه بارشی اواخر هفته جاری از استان خارج می شود عنوان کرد: در شبانه روز گذشته، «ریوش» با یک و رشتخوار با ۲۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های استان بوده اند.

وی خاطرنشان کرد: دمای هوای کنونی مشهد پنج درجه سلسیوس است و پیش بینی می شود که دمای هوای این کلانشهر امروز بین یک تا هفت درجه در نوسان باشد.

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید