۰۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 26 March 2025
16:48
کد خبر : 9676516
۲۲:۲۴

۱۴۰۴/۰۱/۰۵

دعوت بسیج اساتید شهرستان شاهرود برای حضور در راهپیمایی روز قدس

شاهرود_ بسیج اساتید شهرستان شاهرود در بیانیه‌ای بر حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد.

دعوت بسیج اساتید شهرستان شاهرود برای حضور در راهپیمایی روز قدسبه گزارش خبرنگار بسیج، بسیج اساتید شهرستان شاهرود در بیانیه‌ای ضمن حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین بر حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

همه ملت‌ها و دولت‌های اسلامی باید مسأله فلسطین را در زمره مسائل درجه اپل خود بدانند. «مقام معظم رهبری»

مسأله فلسطین مسأله منطقه‌ای، عربی و حتی جهان اسلام نیست، بلکه درد مشترک تمام آزادیخواهان دنیاست و مدعیان دروغین حقوق بشر نیز، یارای حمایت علنی از ابن رژیم نامشروع را از کف داده و درصدد ایجاد رخنه در صفوف متحد جهان اسلام با ایجاد و حمایت از گروه‌های سلفی و تکفیری و فرقه‌های ضاله هستند.

تحولات منطقه اتحاد همه جانبه جبهه استکبار و ایادی آن علیه محور مقاومت، اهمیت روز جهانی قدس امسال را دو چندان کرده است.

«روز جهانی قدس» روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده اسلامی است

«مقاومت و مبارزه» ادامه دارد تا زمانی که شیاطین به تهدید و توطئه علیه بشریت ادامه دهند، نظام سلطه دست از سلطه جویی برندارد، اشغالگران از اراضی فصل شده، عقب بشینی نکنند، بلاد اسلامی تحت سیطره اجانب باشد، نظام لیبرال دموکراسی غرب به دنبال ترویج فرهنگ برهنگی و سبک زندگی غربی در سرزمین‌های اسلامی باشند.

ما جامعه دانشگاهیان و بسیج اساتید شهرستان شاهرود همگام با سایر اقشار ملت، به ویژه دانشگاهیان و دانشجویان آگاه ایران اسلامی ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای امامین انقلاب اسلامی و با تأسی از شهدای عزیز، با حضور دشمن شکن خود به عنوان وظیفه‌ای شرعی و مسوولیتی اجتماعی در راهپیمایی روز قدس شرکت نموده و دشمنان دین و ملت خود را مأیوس و ناامید می‌نماییم

ان شاءالله

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید