۱۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 30 March 2025
11:39
کد خبر : 9676672
۱۲:۲۱

۱۴۰۴/۰۱/۰۶
جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زاهدان مطرح کرد:

روز قدس عاملی بازدارنده در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی و حمایت جهانی از ملت فلسطین است

جهانتیغ گفت: روز قدس نمادی از بیداری و وحدت امت اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل است.

سرهنگ پاسدار محسن جهانتیغ در گفتگو با خبرنگار بسیج  در زاهدان بیان کرد: روز جهانی قدس، یادگار ارزشمند بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره)، است که با هدف حمایت از ملت مظلوم فلسطین و محکومیت اشغالگری رژیم صهیونیستی نام‌گذاری شد.

 

وی ادامه داد: این روز، فرصتی است تا مسلمانان جهان با کنار گذاشتن اختلافات، در صفی واحد علیه ظلم و ستم ایستادگی کرده و حمایت خود را از آرمان آزادی قدس شریف اعلام کنند.

 

جهانتیغ تصریح کرد: در هفته‌های اخیر، رژیم صهیونیستی با تشدید حملات خود به مناطق مسکونی و غیرنظامی در فلسطین و کشورهای همسایه، بار دیگر چهره واقعی خود را به نمایش گذاشته است این اقدامات نشان‌دهنده بی‌توجهی این رژیم به قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است.

 

وی افزود: این جنایات در حالی رخ می‌دهد که مجامع بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر، با سکوت خود، به این اقدامات غیرانسانی مشروعیت می‌بخشند.

 

جانشین سپاه شهرستان زاهدان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص روز قدس عنوان کرد: روز قدس ابتکار هوشمندانه امام خمینی (ره) برای هم‌صدایی مسلمانان برای فلسطین بوده است و مقام معظم رهبری تأکید دارند که این روز، نمادی از بیداری و وحدت امت اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل است.

 

وی ادامه داد: با توجه به این شرایط، حضور پرشور و گسترده مسلمانان در راهپیمایی‌های روز قدس، نشان‌دهنده عزم راسخ امت اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی است.

 

 

جهانتیغ در پایان گفت: در شرایط کنونی، که جنایات رژیم صهیونیستی با سکوت و بی‌عملی مجامع بین‌المللی مواجه شده است، حضور گسترده و آگاهانه مسلمانان در مراسم روز قدس، می‌تواند به عنوان عاملی بازدارنده در برابر تجاوزات این رژیم عمل کرده و حمایت جهانی از ملت فلسطین را به نمایش بگذارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید