به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان قم به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه ای به این شرح صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی قدس، یادگار ماندگار معمار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، بار دیگر فرا میرسد تا تجلی شکوه همبستگی مسلمانان در دفاع از قدس شریف و حمایت از مظلومان عالم باشد. این روز، روز اسلام و روز بیداری امت اسلامی و فریاد علیه ظلم و استکبار جهانی است.
در حالی که ۴۶ سال از تدبیر حکیمانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان بهعنوان روز جهانی قدس میگذرد، مسئله فلسطین در جهان، به نماد ظلمستیزی و مقاومت در برابر نظام سلطه جهانی تبدیل شده است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مدظله العالی) در سخنرانی نوروزی بیان نمودهاند: امروز خباثتهای رژیم صهیونیستی، رژیم بیرحم صهیونی ــ که واقعاً کلمهی بیرحم، کلمهی کوچکی است ــ دل بسیاری از ملّتهای غیر مسلمان را به درد آورده است.
سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان قم ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جبهه مقاومت به ویژه شهید سیدحسن نصرالله، شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه، شهید سنوار و دیگر شهیدان راه قدس با اعلام حمایت قاطع از مردم سرافراز فلسطین و مقاومتِ قهرمان، ملتهای مسلمان و آزادگان جهان به ویژه مردم شریف ایران را به زنده نگه داشتن این روز الهی و آرمان فلسطین تحت رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای «مدظله العالی» و برگزاری هرچه باشکوهتر راهپیمایی دشمن شکن روز قدس فرا می خواند و پیروزی ملت مظلوم فلسطین و آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل غاصب و آمریکای جنایتکار را از درگاه خداوند سبحان مسئلت مینماید.
انتهای پیام/