به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان همدان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل الله و فریضه و مطلوب اسلامی است (رهبر معظم انقلاب)
روز قدس حلقه وصلی برای همصداییِ مسلمانان درباره قدس شریف و فلسطین مظلوم است. فلسطین متعلّق به فلسطینیان است و تا برچیده شدن دست خبیث ترین افراد از این سرزمین مقدس مبارزه ادامه خواهد داشت.
امروز فلسطین نماد مبارزهه حق و باطل و صف بندی استکبار در مقابل آزادی خواهان است .
یاد شهیدان راه قدس شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید سید حسن نصرالله، شهید اسماعیل هنیه و شهید سنوار را گرامی میداریم و به این شهدای والا مقام میگوییم راه آنان تا آزادی کامل قدس شریف ادامه دارد.
سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان همدان به نمایندگی از جامعه بزرگ و شریف کارگری و کارفرمایی که همواره با هوشیاری و بصیرت در خط مقدم دفاع از نظام اسلامی و ولایت فقیه بودهاند، ضمن گرامیداشت این روز بزرگ تاکید میکند که امسال نیز که به نام «سرمایه گذاری برای تولید» نامگذاری شده با تبعیت از کلام ولی پر تلاش در تولید خواهد بود و در روز جمعه با شرکت در راهپیمایی روز قدس بار دیگر حضور خود در خط ولایت و انقلاب را نشان خواهند داد.
انتهای پیام/