۱۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 02 April 2025
23:30
کد خبر : 9677934
۱۶:۰۴

۱۴۰۴/۰۱/۱۲
ملانوری‌شمسی تأکید کرد

ضرورت استفاده جدی از ظرفیت پروازهای همدان

همدان-استاندار همدان بابیان اینکه فرودگاه همدان بعد از چند سال تعطیلی مجدد فعال شده و برای ماندگاری پروازها نیاز به وفاق و همبستگی است، گفت: ضروری است استفاده از ظرفیت ایجاد شده در پروازهای همدان جدی گرفته شود.
ضرورت استفاده جدی از ظرفیت پروازهای همدان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید ملانوری شمسی در جلسات ستاد سفر استان همدان اظهارکرد: بارها اعلام کرده‌ایم و امروز تاکید موکد می‌کنیم که محور گردشگری مهم‌ترین محور مدیریتی ما در استان همدان است که برای توسعه آن نیازمند ایجاد زیرساخت‌ها به ویژه در حمل‌ونقل ریلی، هوایی و جاده‌ای هستیم، بنابراین باید برای توسعه برنامه‌های پروازی از فرودگاه همدان همه ما به میدان بیاییم و از این ظرفیت استفاده مطلوب کنیم.

وی با بیان اینکه فرودگاه همدان با بیان اینکه فرودگاه همدان بعد از چند سال تعطیلی مجدد فعال گردیده اما نیاز است با وفاق و همبستگی این پروازها در استان ماندگار بماند، گفت: ضروری است استفاده از ظرفیت ایجاد شده در پروازهای همدان جدی گرفته شود.

استاندار همدان افزود: در روزهایی که بسیاری از مقاصد پروازی به ویژه شهر پرگردشگر مشهد در ایام نوروز با مشکل تهیه بلیت مواجه بودند اما در استان همدان با عزمی که بین سرمایه‌گذار و مدیران وجود داشت نه تنها این پروازها مستمرا انجام شد بلکه در بسیاری از روزها ظرفیت پرواز خالی باقی ماند برهمین‌اساس باید به این موضوع ورود جدی داشت.

وی تاکید کرد:از گروه‌های مرجع مردمی از جمله اصناف، فعالان اقتصادی، سازمان‌های مردم نهاد، وکلا، پزشکان، مهندسین و همه مردم تقاضا داریم از بستر ایجاد شده برای پروازهای فرودگاهی در همدان استفاده کنند و ما نیز به عنوان نماینده دولت قول می‌دهم در صورت استقبال مردم پروازهای بیشتری را به برنامه فرودگاه همدان اضافه کنیم.

ملانوری با بیان اینکه آمارها نشانگر رشد ۱۵ درصدی سفرها در استان است اما به این بنسده نخواهیم کرد،افزود: حیف است استانی مانند همدان با دارا بودن پتانسیل بسیار در بخش‌های مختلف از داشتن حداقل زیرساخت‌ها مانند فرودگاه یا راه آهن بی‌بهره بماند، برهمین اساس اطلاع‌رسانی مردمی از نحوه انجام این پروازها باید به حداکثر حالت ممکن برسد تا مردم همدان پرواز و سفر هوایی را در سبد خانوار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه سفر در ارتقا کیفیت زندگی افراد اهمیت بسیار دارد، عنوان کرد:زیرساخت‌ها و امکانات زمانی معنا پیدا می‌کند که رابطه متقابل بین مسئولان و مردم برای توسعه و افزایش کیفیت آن وجود داشته باشد، لذا ما به عنوان متولیان دولت در استان همدان قطعا برنامه‌ریزی منسجمی در حوزه زیرساخت‌ها به ویژه در گردشگری خواهیم داشت اما شایسته هست که مردم نیز با استقبال از شرایط ایجاد شده ما را در این مسیر همراهی کنند.

استاندار همدان با بیان اینکه اساس کار ما صنعت گردشگری است و سایر حوزه ها را هم بر محور گردشگری رشد خواهیم داد، گفت: کنفرانس بین الملی گردشگری سلامت خردادماه به میزبانی همدان برگزار می‌شود و درصدد هستیم دبیرخانه دائمی آن در همدان تاسیس گردد همچنین برنامه اصلی ما در گردشگری همدان اتصال این صنعت با سایر فعالیت‌های استان همدان از جمله کشاورزی، معدن، صنعت، سلامت و… است.

وی با تاکید بر اینکه ماندگاری مسافران در استان برنامه راهبردی ما در حوزه گردشگری است، افزوذ: در حوزه گردشگری از انواع سرمایه گذاری کلان و کوچک مقیاس استقبال می‌کنیم و در تلاش هستین تا بیشترین سودآوری برای اقتصاد همدان از این مسیر میسر شود.

ملانوری با اشاره به اینکه برای رسیدن به موفقیت، تحول، پیشرفت و توسعه باید عارضه یابی نکات مثبت و منفی در دستور کار باشد، تاکید کرد: وقتی از تدبیر، تلاش و توسعه به عنوان شعار مدیریتی همدان سخن می‌گوییم یعنی باید همه امور سرعت دوچندان پیدا کند که در راس آن برنامه‌محوری و اجرایی بودن برنامه‌ها قرار دارد بنابراین بعد از تعطیلات ارزیابی کارشناسی از اقدامات صورت گرفته در تعطیلات نوروز را انجام خواهیم داد تا نقاط ضعف و قوت شناسایی شود.

وی با بیان اینکه مردم باید شاد زندگی کنند و مناسبت‌های ملی و مذهبی از جمله روز پیروزی جمهوری اسلامی، روز طبیعت، نوروز و عید فطر باید با بهترین شکل ممکن برای شادی مردم برنامه‌ریزی شود، افزوذ: روز طبیعت باید با احترام به طبیعت باشد تا روزی شاد داشته باشیم، لذا حفظ منابع محیط زیست، پاکی و نظافت آن بسیار اهمیت دارد.

استاندار همدان همچنین به پویش های امسال در حوزه راهنمایی و رانندگی اشاره و عنوان کرد: این پویش‌ها اگرچه خوب بود اما حتی یک فوتی هم برای ما زیاد است با این توصیف در روزهای پایانی نوروز که پیک بازگشت است حتما نهایت همراهی و هماهنگی بین دستگاه‌های امنیتی، نظارتی، امدادی و خدمات رسان استان همدان باید بیشتر شود تا انشالله خللی ایجاد نشود و هم‌وطنان با خاطره‌ای خوش همدان را ترک کرده یا به همدان باز‌گردند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید