۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
23:18
کد خبر : 9679086
۱۹:۲۸

۱۴۰۴/۰۱/۲۰

درخشش گروه های سرود و تئاتر در جشنواره های ملی و استانی حاصل حضور هنرمندان بسیجی است

مسئول خانه سرود بسیج هنرمندان استان قم، نقش این سازمان در اشاعه فرهنگ انقلاب اسلامی را کم نظیر توصیف کرد و درخشش گروه های سرود، تئاتر و...در جشنواره‌های مختلف فرهنگی در سطح استان و کشور را از دستاوردهای حضور هنرمندان بسیجی برشمرد.

ابوالفضل محمدی سرپرست گروه سرود فطرس و مسئول خانه سرود بسیج هنرمندان استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم در خصوص ظرفیت های ناشناخته بسیج هنرمندان عنوان کرد: بسیج هنرمندان ظرفیت های بالایی در زمینه های مختلف دارد، به ویژه در بخش سرود که بالغ بر پنجاه گروه زیر نظر این سازمان مشغول به فعالیت هستند و تعامل های خوبی با این گروه ها انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه بسیج بستر مناسبی برای شکوفایی استعداد ها ایجاد کرده بیان کرد: معرفی گروه های توانمند قم به اجراهای استانی و کشوری را میتوان به عنوان یکی از این بسترسازی ها معرفی کرد.

محمدی تعامل سازمان بسیج هنرمندان را با سایر ارگان ها از جمله ارشاد، صدا و سیما و اوقاف را قابل تحسین دانست.

وی باتوجه به عرصه ی فعالیتی خود در حوزه سرود ابراز کرد: نشست ها و دور همی های که با حضور اساتید سرود استان و دوستان با تجربه برگزار می شود، راهی برای انتقال تجربه به دوستانی است که تازه وارد این عرصه شده اند.

 محمدی با اشاره به دستاوردها و اقدامات صورت گرفته طی یک سال گذشته خاطرنشان کرد: طی سالی که گذشت در این سازمان اتفاق های خوب و ارزشمندی از جمله برگزاری جشنواره, معرفی دوستان و گروه ها برای اجراهای استانی و کشوری، کمک به ساخت و تولید نماهنگ و سرود رقم خورد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید