۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
23:13
کد خبر : 9679158
۰۵:۵۹

۱۴۰۴/۰۱/۲۱
سردار معروفی در آیین گرامیداشت اولین سالگرد شهدای پاسدار امنیت (راسک) استان یزد:

شهدا با خون خود، دروغ بودن شعارهای فریبنده دشمنان را به اثبات رساندند

سردار معروفی گفت: شهدا با فداکاری خود، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورده اند و ما باید قدردان آنها باشیم.

شهدا با خون خود، دروغ بودن شعارهای فریبنده دشمنان را به اثبات رساندند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، آیین گرامیداشت اولین سالگرد شهدای پاسدار امنیت (راسک) استان یزد و تجمع مردم دارالعباده در حمایت از مردم مظلوم غزه، شب گذشته با حضور سردار معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین، جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی و سردار زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر برگزار شد.

سردار معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در این آیین اظهار کرد: شهیدان، نماد و مظهرسربلندی، عزت و اقتدار ایران اسلامی هستند.

وی افزود: امنیتی که امروز ما در آن به سر می‌بریم، مرهون خون پاک شهداست.

سردار معروفی گفت: شهدا با فداکاری خود، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورده اند و ما باید قدردان آنها باشیم.

وی تصریح کرد: شهدای ما از طریق عباس ابن علی (ع)، حسینی شدند و در وجود خود،  ویژگی‌های آن حضرت «وفاداری به امام، بصیرت، تطبیق با امام و تسلیم در برابر او» را نهادینه کردند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین گفت: شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، قهرمانانی هستند که از مکتب حضرت اباالفضل العباس(ع) برخاسته‌اند.

سردار معروفی گفت: شهیدان، شناسنامه واقعی ملت بزرگ ایران هستند و دنیا ما را با شهیدان، مثلث مقاومت و جهاد و شهادت می‌شناسد. این مثلث، مظهر عزت و شرف ملت اسلامی است و در حقیقت مراسم شهدا، مراسم ختم نیست، بلکه مراسم فتوحات نظام اسلامی و ملت بزرگ ایران است.

وی عنوان کرد: شهیدان پرچم‌دار واقعی زن، زندگی، آزادی هستند، آنها با فداکاری خود، عزت، شوکت و غیرت را به ملت ایران هدیه دادند.

سردار معروفی ادامه داد: شهدا با خون خود، دروغ بودن شعارهای فریبنده دشمنان را به اثبات رساندند.

وی همچنین با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام ملی، رمز پیروزی ما در برابر دشمنان است گفت: ما باید با همدلی و همبستگی، در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی گام برداریم.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: مردم یزد همواره در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی حضور فعال داشته‌اند و با تقدیم شهدای گرانقدر، دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کرده‌ و به اثبات رسانده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید