۲۴ / فروردين / ۱۴۰۴ - 13 April 2025
22:04
کد خبر : 9679259
۱۳:۲۴

۱۴۰۴/۰۱/۲۱

نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ نیکوکاری

مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ نیکوکاری، از همراهی ارزشمند آنان در ماه مبارک رمضان قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، محمدرضا میری، در آیین تجلیل از اصحاب رسانه، خیرین و فعالان فضای مجازی که باهدف ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و تجلیل از خدمات نیکوکارانه برگزار شد، با تأکید بر نقش رسانه در فرهنگ‌سازی امور خیر، بیان کرد: هدف از برگزاری این نشست، تقدیر از فعالان حوزه‌های رسانه‌ای، فضای مجازی و مراکز نیکوکاری است که در ایام ماه مبارک رمضان همراه مجموعه امداد بوده‌اند و نقش بسزایی در ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری ایفا کرده‌اند.

 
 وی افزود: هر اقدامی که در مسیر تجمیع خدمات خیرخواهانه انجام شود، موجب گسترش فرهنگ نوع‌دوستی و ایثار در جامعه خواهد شد. کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، باتکیه‌بر ظرفیت‌های مردمی و همراهی خیرین، تلاش دارد تا این فرهنگ را بیش‌ازپیش در جامعه نهادینه سازد.
 
میری همچنین به دستاوردهای سال گذشته اشاره کرد و گفت: با همراهی مردم نیکوکار استان، اقدامات مؤثری در حوزه معیشت، تهیه غذای گرم، تأمین جهیزیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند انجام شده است که نقش چشمگیری در بهبود وضعیت معیشتی جامعه هدف داشته است.
 
 مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: نقش رسانه و اصحاب قلم در انعکاس این اقدامات و ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی، بسیار ارزشمند است و امیدواریم با استمرار این تعامل، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در مسیر خدمت به نیازمندان برداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید