۲۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 17 May 2025
18:30
کد خبر : 9679926
۰۹:۴۸

۱۴۰۴/۰۱/۲۵

محاکم قضایی استان اردبیل به ۴۰۰ هزار پرونده رسیدگی کردند

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: سال گذشته در مجموع به ۴۰۰ هزار پرونده در محاکم قضایی استان اردبیل رسیدگی شد.

محاکم قضایی استان اردبیل به ۴۰۰ هزار پرونده رسیدگی کردند

به گزارش بسیج از اداره رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد دستگاه قضایی استان گفت: سال گذشته به ۴۰۰ هزار پرونده در محاکم قضایی سراسر استان رسیدگی شده است.

وی افزود: دستگاه قضایی استان همکاری های بسیار خوبی با سایر دستگاه ها و نهاد ها در خصوص ساماندهی وضعیت شهری از جمله وضعیت ترافیکی استان داشته است.

وی ادامه داد: طی این مدت در خصوص ساماندهی وانت بارهای میوه فروشی و رفع سد معبر و جلوگیری از ورود کامیون ها و ماشین آلات سنگین به داخل معابر شهری دستورات و ورودهای جدی از سوی دادستانی مرکز استان صورت گرفته است.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه یکی از سیاست های کلان قوه قضائیه توجه به تأمین امنیت و آرامش شهروندان است اظهار کرد: دستگاه قضایی استان نیز بر همین مبنا برخوردهای جدی با اراذل و اوباش داشته و با هرگونه اخلاگران نظم و امنیت مطابق با قانون به شدت برخورد می کند.

مقام عالی قضایی استان همچنین گفت: دستگاه قضایی استان در راستای تحقق شعار سال برنامه ریزی خاصی انجام داده و با تعیین اعضای پی گیری تحقق شعار سال بازدیدهای میدانی گسترده ای از واحدهای تولیدی و صنعتی استان انجام داده و همکاری و هماهنگی های خوبی برای رفع مشکلات و موانع تولید انجام داده است.

حجت الاسلام کثیرلو یادآور شد: سال گذشته کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری ۱۰ جلسه و ۱۰۶ مصوبه داشته است که در اثر آن از تعطیلی ۵۴ واحد تولیدی پیشگیری شده و بیش از سه هزار شغل ایجاد و تثبیت شده است.

در این دیدار آیت الله عاملی نیز ضمن قدردانی از اقدامات دستگاه قضایی استان بر اهمیت و نقش دستگاه قضایی استان به تحقق شعار سال اشاره نموده و در ادامه بر لزوم اهتمام بیش از پیش برای بسط و توسعه عدالت و امنیت در جامعه تأکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید