۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:38
کد خبر : 9679950
۰۹:۴۸

۱۴۰۴/۰۱/۲۵

۳۰۰ نیروگاه خورشیدی در اردبیل نصب می‌شود

برای سال جاری نصب ۳۰۰ دستگاه نیروگاه خورشیدی در سراسر استان برنامه‌ریزی شده است که تاکنون ۵۰ دستگاه از آن‌ها توسط گروه‌های جهادی فعال در این حوزه در حال نصب است.
۳۰۰ نیروگاه خورشیدی در اردبیل نصب می‌شود
عباس نوظهور، رئیس بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ، اظهار کرد: به همت بسیج سازندگی، طی سال گذشته ۲۳۵ دستگاه نیروگاه خورشیدی 5 کیلوواتی در سطح استان نصب و راه‌اندازی شد و از این طریق یک و نیم مگاوات برق به سطح تولید برق استان اضافه شد.
وی افزود: برای سال جاری نصب ۳۰۰ دستگاه نیروگاه خورشیدی در سراسر استان برنامه‌ریزی شده است که تاکنون ۵۰ دستگاه از آن‌ها توسط گروه‌های جهادی فعال در این حوزه در حال نصب است.نوظهور عنوان کرد:‌ متقاضیان طرح نیروگاه‌های خورشیدی می‌توانند با مراجعه به واحدهای بسیج سازندگی مناطق زندگی خود از این فرصت بهره‌مند شده و قدمی در حفظ و پایداری انرژی بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید