به گزارش خبرنگار بسیج، به مناسبت گرامیداشت هفته فرهنگ پهلوانی و جوانمردی و روز قشر بسیج ورزشکاران مراسمی با حضور پهلوانان و ورزشکاران و مسئولین شهرستان شاهرود در زورخانه حضرت ابوالفضل (ع) برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ پاسدار محمدمهدی اسماعیلی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهرود با تبریک روز بسیج ورزشکاران و هفته فرهنگ پهلوانی بر تاسی ورزشکاران به مولا علی (ع) در منش و اخلاق تاکید کرد.
در این مراسم که نایب رییس فدراسیون ورزشهای پهلوانی وزورخانهای، شهردار شاهرود، رئیس دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی، رئیس هیات ورزشهای پهلوانی و زورخانهای استان، معاون اداره ورزش و جوانان شهرستان اقشار مختلف مردم حضور داشتند، مولودی خوانی و اجرای ورزش باستانی توسط گروه شهید طوقانی انجام و از خانواده شهید ورزشکار محمدحسن محمدی و ۳۰ نفر از پیشکسوتان ورزش پهلوانی که دارای حداقل ۶۰ سال سن میباشند و ۵نفر از مروجین فرهنگ پهلوانی و جوانمردی با اهدا تندیس، لوح تقدیر و شال مروج فرهنگ پهلوانی تجلیل به عمل آمد.
این مراسم به همت بسیج ورزشکاران و هیات پهلوانی و زورخانه ای شهرستان شاهرود برگزار شد.