به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان در پی درگذشت پدر شهید محمدرضا حیران پیام تسلیت صادر کرد، در این پیام آمده است:
إِنَّا لِلّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خانواده محترم حیران
با قلبی آکنده از اندوه و تأثر درگذشت مرحوم حاج احمد حیران پدر بزرگوار شهید والامقام محمدرضا حیران را تسلیت عرض مینمایم.
پدری صبور و مؤمن که با تربیت فرزندانی دلیر و فداکار، سهمی بزرگ در پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی ایفا نمود.
او که با ایمان و استقامت، بار سنگین داغ فرزندان شهیدش را بر دوش کشید و اکنون پس از سالها صبر و مجاهدت، به دیدار فرزندان آسمانیاش شتافت که بی شک پاداش این همه فداکاری، همنشینی با شهیدان در جوار رحمت حق خواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده مکرم حیران، مردم قدرشناس و جامعه معزز ایثارگری، از درگاه حضرت احدیت برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان، صبر و سلامتی مسألت دارم.
خادم الشهدا
مجتبی میرحسینی
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان